Ekonomiansvarig till Lidh Reklam AB i Halmstad

Ekonomiansvarig till Lidh Reklam AB i Halmstad

Har du erfarenhet av ekonomiansvar? Vill du arbeta i ett stadigt, familjärt företag? Känner du igen dig som strukturerad och självgående? Passar det dig att arbeta 65%? Läs mer om tjänsten!

Om tjänsten
Nu söker Lidh Reklam AB en vikarierande ekonomiansvarig till kontoret i Halmstad. Tjänsten är på 65% och har start 17 februari 2020 och löper t.o.m. året ut.

Tjänsten innebär ett helhetsansvar för ekonomin på företaget. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär löpande redovisning, moms- och skattefrågor, månadsbokslut och kundkontakter. Även arbete med kundreskontran i form av dagliga inbetalningar, uppföljning av obetalda fordringar liksom löpande kontakt med inkassobolag ingår i arbetet. Till din hjälp har du en ekonomiassistent som sköter bl.a. leverantörsreskontra och fakturering.

Vidare innebär rollen också analyser, resultatuppföljning samt löpande förbättringsarbete.
Du har interna såväl som externa kontaktytor. Du rapporterar till VD:n och styrelsen och bistår övriga chefer med ekonomiska kalkyler, stöttning osv.

Om dig
Vi söker dig som har ekonomiutbildning från högskola/universitet samt några års erfarenhet. Saknar du utbildning har du istället förvärvat motsvarande erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete under flera års tid i liknande funktion. Du är vass på Excel och van att arbeta i affärssystem, har du erfarenhet från Visma är det meriterande.

För att lyckas och trivas i tjänsten krävs struktur, god affärsmässighet och en förmåga att leda sig själv. Du har mycket interna kontakter men också externa kontakter med tredje part, en god social kompetens och samarbetsvilja är därför viktigt. Tjänsten har en stor bredd i arbetsuppgifter, högt och lågt, vilket kräver att du är prestigelös och hugger i där det behövs. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Om företaget
Lidhgruppen i Halmstad är ledande i Sverige på adresserad direktmarknadsföring till nyinflyttade och når årligen ca 500 000 hushåll över hela Sverige. Lidhgruppen omsätter ca 35 miljoner och har 20 anställda. Kunderna erbjuds framtagning av original, tryckning och distribution av specialutformade reklamblad. Bolaget bildades 1960 och driver sedan dess ett stabilt och välskött företag, som ser till att anpassa verksamheten i takt med den digitala utvecklingen. Stämningen på kontoret är familjär med hög trivselfaktor.

Om anställningen och ansökan
Tjänsten som ekonomiansvarig är ett konsultuppdrag med tillsättning i 17 februari 2020, som sträcker sig fram till årsskiftet 2020/2021. Tjänsten är ett föräldrarvikariat på 65%.
Rekryteringsarbetet sker löpande. Du blir anställd som konsult på Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och betalar tjänstepension. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Bonli 0736 84 77 73.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.