Ekonomiadministratör med digitalt fokus till HFAB

Ekonomiadministratör med digitalt fokus till HFAB

Har du förmågan att förstå ekonomifunktionens flöden och processer? Är du strukturerad, social och initiativtagande? Kanske är du rätt person att ta HFAB´s hyresadminstration till nya digitala höjder!

Om tjänsten
I rollen som ekonomiadministratör med inriktning digitaliserad hyresadministration ingår det att leda, utveckla och effektivisera arbetet som rör hyresadministation med fokus på att övergå till en mer digital och automatiserad process.

Du driver förändringsarbetet och ansvarar för att processer vidareutvecklas och revideras. Samtidigt innebär arbetet att sköta det löpande och manuella administrativa arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • löpande arbete som rör hyresadministrationsarbete
 • att arbeta med succesiv övergång från ett manuellt till ett digitalt arbetssätt
 • hantera inbetalningar, debitering och prisändringar
 • bidra med underlag inför redovisning och bokslut
Du och dina närmsta åtta kollegor bildar tillsammans en stabil ekonomiavdelning, där arbetsmiljön är god och nytänk mottas väl. Du rapporterar till ekonomichefen. Du arbetar i trivsamma lokaler i centrala Halmstad, med trevliga kollegor på olika avdelningar.

Om dig
Du har akademisk bakgrund inom ekonomi och/eller IT alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att strukturera processer och behovsinventera. Att se helheten och prioritera ditt arbete är något du är skicklig på.

Som person är du analytisk, lyhörd och värnar om god och tydlig kommunikation. Tack vare social kompetens och samarbetsvilja skapar du ett framgångsrikt samarbete med andra avdelningar och personer på företaget. Du trivs att arbeta både självständigt och i team.

Viktigt för rollen:
 • akademisk bakgrund inom ekonomi och/eller IT
 • brinnande intresse och kunskap för det digitala
 • tidigare erfarenhet av att strukturera och utveckla processer
 • du är noggrann, strukturerad, kommunikativ och initiativtagande
Har du arbetat i affärs- och fastighetssystem såsom Momentum PM eller i Agresso/Unit 4 är det meriterande.

Om HFAB
HFAB är ett modernt bostadsföretag med stolta anor och stor framtidstro. Bolaget har verkat sedan 1942 och är ett av Halmstads kommun helägda aktiebolag. Med fler än 10 000 hyresrätter, 300 lokaler och en mängd garage- och fordonsplatser är HFAB den största och marknadsledande aktören på Halmstads fastighetsmarknad.

HFAB erbjuder dig:
 • friskvårdbidrag
 • en chans att bli en del av ett företag som arbetar för samhällsnytta och tar ett stort socialt ansvar
 • en tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas)
Om ansökan
Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Bonli via 0736 84 77 73.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 feb (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.