Ekonom till Sperlingsholms Gods (deltid)

Ekonom till Sperlingsholms Gods (deltid)

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en ekonomifunktion? Är du noggrann, ansvarstagande och prestigelös? Passar det dig och ditt livspussel att arbeta deltid? Då är detta det perfekta arbetet för dig! Läs mer om tjänsten som ekonom på Sperlingsholms Gods!

Om tjänsten
Sperlingsholm Gods AB söker nu ekonom på deltidstjänst (50%) till sin ekonomiavdelning, som består av två ekonomer med olika ansvarsområden. Tjänsten innebär framförallt ansvar för den löpande bokföringen, avstämningar, momsredovisning och andra ekonomiuppgifter för ett antal olika bolag. Beroende på din kunskap och erfarenhet ser vi gärna att du kan utföra mer avancerade ekonomiuppgifter som t.ex. förberedande bokslutsarbete. Arbetet sker för närvarande i Hogia, företaget kommer framåt lägga stort fokus på digitalisering. Arbetstid är vardagar enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i en ekonomifunktion. Vi tror att du har en examen från högskolan, eller så har du förvärvat kunskap genom ett par års arbete inom liknande tjänst. Som person är du ansvarstagande, noggrann och serviceminded. Du är hugger in där det behövs och ställer upp för dina kollegor. Kontaktytor, både intern och externt, är något du trivs med. Du trivs i en roll där du får ta ägandeskap över arbetsuppgifter och ser till att dessa utförs på bästa möjliga sätt.

Viktigt för tjänsten:

- tidigare erfarenhet av ekonomiska arbetsuppgifter
- vana att arbeta i ett affärssystem
- flytande svenska i tal och skrift

Om Sperlingsholms Gods AB
Sperlingsholms Gods är ett familjeföretag med fina traditioner, ett modernt tänk och med arbetsplats i en underbar miljö. Sperlingsholm ligger i Halmstad kommun och är cirka 4500 hektar, cirka 4500 hektar, varav merparten högproduktiv skogsmark. Verksamheterna omfattar dessutom hyresverksamhet, vatten- och vindkraft, jordbruk, viltförvaltning, täkt- och upplåtelseverksamhet. Kontoret, där även 5-6 andra företag hyr lokal, ligger endast 15 minuter med cykel från Halmstad city.

Sperlingsholms Gods AB erbjuder dig:
  • Friskvårdsbidrag
  • Kollektivavtal
Om anställningen
Sperlingsholms Gods AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och funderingar besvaras av Adecco. Tjänsten ska tillsätts i april eller enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Halmstad och är en tillsvidareanställning på 50%, sex månaders provanställning tillämpas. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Vid funderingar kontakta ansvarig rekryterar Hanna Bonli på 0736 84 77 73 / hanna.bonli@adecco.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

decco
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.