Digital Strateg till Hallandsposten

Digital Strateg till Hallandsposten

Nu söker Hallandsposten i Halmstad en digital strateg vars huvudsakliga uppgift är att utveckla de digitala affärerna för nya och befintliga kunder. Har du ett brinnande intresse för den digitala världen? Är du strukturerad, framåt och driven? Då är det kanske dig vi söker!

Om tjänsten
Tjänsten som digital strateg innebär att du arbetar med både nya och befintliga kunder för att utveckla deras digitala affärer och hitta bästa datadrivna upplägget för deras verksamhet. Du kommer agera projektledare och ha både interna kontakter med säljare samt externa kontakter med kunderna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utveckla Hallandspostens digitala affärer
  • Göra analyser över kunders behov och föreslå marknadsföringsstrategier
  • Omvärldsvaka och hålla dig uppdaterad i den digitala utvecklingen
  • Kompetensutveckla såväl kollegor som kunder inom digitala trender och produkter (hålla i workshops/utbildning etc)
  • Åka på sambesök med säljare för att bidra med din digitala kompetens
Körkort är ett krav. Du arbetar i Halmstad med omnejd men utgår ifrån kontoret i centrala Halmstad. Att erbjuda friskvårdsbidrag, tjänstepension m.m. är för Hallandsposten en självklarhet. Du får också en chans att bli en del av ett företag med god personalkultur, bra teamkänsla och med en härlig framåtanda.

Om dig
Du har tidigare erfarenhet av digitala produkter genom universitet, högskola, yrkesutbildning eller genom relevant tidigare arbetserfarenhet. Du har ett brinnande intresse för den digitala världen och ett ständigt driv att utvecklas inom området. För att lyckas och trivas i rollen bör du känna igen dig som analytisk, lösningsorienterad och initiativrik. Tjänsten innebär mycket eget ansvar vilket gör att det krävs att du är ordningsam, driven och ansvarsfull. Du vet vikten av god kommunikation och uppvisar alltid ett professionellt bemötande.

Viktigt för tjänsten:
  • Eftergymnasial utbildning eller relevant arbetserfarenhet inom digital marknadsföring
  • Ett brinnande intresse för digital marknadsföring och den digitala utvecklingen
  • Du är ansvarstagande, pålitlig, driven och framåt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Hallandsposten
Hallandsposten ingår i Stampen AB som är en snabbt växande mediekoncern och en av Sveriges största ägare i dagstidningar, tillsammans med Göteborgs-Posten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, TTELA, Hallands Nyheter och flera gratistidningar. Stampen AB når läsare från Hallandsåsen i söder till Strömstad i norr.

Om ansökan
Hallandsposten har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
Tjänsten har start enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli 0736 84 77 73

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.