Canon söker servicetekniker till Halland

Canon söker servicetekniker till Halland

Har du ett tekniskt intresse och är en problemlösare? Söker du en arbetsplats där du får utvecklas genom varierande arbetsuppgifter med hög grad av eget ansvar och frihet? För första gången på 10 år har Canon nu en ledig tjänst som servicetekniker. Här får du möjlighet att bli en del av en framgångsrik organisation i ett spännande uppdrag!

Om tjänsten
En av Canons servicetekniker i Halmstad går vidare internt i sin karriär inom Canonkoncernen, därmed söker vi nu en efterträdare. Som Servicetekniker är du en viktig länk i samspelet med våra kunder. Du arbetar med att utveckla och underhålla kundrelationerna genom att finnas tillgänglig för service och support. Arbetet är omväxlande, du arbetar både inne på kontoret samt på plats ute hos Canons kunder i Halland med omnejd. Inne på kontoret förbereder du för montage och installation. Ute hos våra kunder ansvarar du för arbetsuppgifter såsom:
  • Installation av IT produkter i första hand större skrivare och multifunktionsmaskiner (hårdvara och enklare mjukvara samt klienter på datorer)
  • Service, support samt enklare utbildning av våra skrivare och multifunktionsmaskiner.
Du kommer arbeta fritt, samtidigt som du får ta mycket eget ansvar. Du kommer arbeta dagtid måndag till torsdag 8-17, fredag 8-15:45 med viss flexibilitet beroende på uppdrag och planering. Möjlighet finns att utgå från valfri ort inom Halland beroende på bostadsort. Du får tillgång till bil och moderna arbetsverktyg och har en support i världsklass som hjälper dig i ditt arbete. Du får även löpande kompetensutveckling via erkänt duktiga Canonskolan.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta som servicetekniker, gärna i en bransch där du har erfarenhet av elektromekaniska produkter. Du är praktiskt lagd och gillar att lösa tekniska problem samtidigt som du har ett utmärkt kundbemötande. Du är logisk och systematisk i ditt tänkande och du har enkelt för att felsöka tekniska problem.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett intresse av att utvecklas tillsammans med oss, och vi med dig. Därför är det viktigt att du brinner för både din egen och företagets utveckling. Du har en hög arbetsmoral och du slutför hellre dina arbetsuppgifter idag än att vänta till morgondagen.

B-körkort är ett krav och du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift samt ha en god läsförståelse i engelska då det förekommer teknisk dokumentation på engelska.

Om vår kund Canon Business Center
Canon är ett ledande teknikföretag som grundades i Japan. Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. De arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder.

Vill du veta mer om Canon kan du gå in på https://www.canonbusinesscenter.se/referenser eller www.canon.se,

Om anställningen och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse med en anställning direkt på Canon Business Center. Provanställning på 6 månader kommer att tillämpas. Bolaget har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Rekryteringsarbetet sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sigrid Håkansson, sigrid.hakansson@adecco.se 0736 84 73 08. Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.