Biljettkontrollant till Hallandstrafiken

Biljettkontrollant till Hallandstrafiken

Om tjänsten
Som biljettkontrollant är du Hallandstrafikens ansikte utåt i kundmötet. Du kommer utgå från Falkenberg, men arbetsplatsen täcker hela Halland, förutom Kungsbacka. Arbetet som biljettkontrollant består av att skapa en trivsam stämning i kollektivtrafiken genom att finnas där för Hallandstrafikens betalande kunder. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att utföra kontroller av färdbevis ombord på bussar och tåg samt ge tilläggsavgift till de som inte löst biljett. Du förväntas på ett korrekt och förtroendeingivande sätt kunna informera, hjälpa och vägleda kunder i frågor som rör resor, trafik och biljetter.
Som biljettkontrollant arbetar man i par, och era närmsta kollegor är busschaufförer och tågvärdar.
Tjänsten är på 50%, du arbetar 2-3 dagar/ vecka. Tjänsten är ett konsultuppdrag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utföra kontroller av färdbevis ombord på bussar och tåg
  • Informera och hjälpa kunder i frågor som rör resor, trafik och biljetter
Om dig
Vi söker dig med ett par års arbetslivserfarenhet, gärna från ett serviceyrke eller annan relevant yrkeserfarenhet med kundkontakt. Alla Hallandstrafikens resenärer ska bemötas professionellt och med respekt, därmed har du en god social och kommunikativ förmåga. I ditt arbetssätt är du flexibel och löser uppkomna situationer på ett vänligt sätt som skapar förtroende. Du ser möjligheter och tar ett helhetsansvar för de frågor som landar hos dig. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav och ytterligare språk är meriterande.

Viktigt för tjänsten
  • God social förmåga
  • Serviceminded
  • Ansvarstagande
Om anställningen
Tjänsten som biljettkontrollant är ett konsultuppdrag där urval sker löpande utefter behov. Du kommer få en grundlig introduktion i alla arbetsuppgifter, system och verktyg som Hallandstrafiken arbetar med.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jennifer Persson via jennifer.persson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.