Affärsutvecklare HFAB

Affärsutvecklare HFAB

HFAB´s mission lyder: "Vi skapar hem för bättre liv idag och imorgon". Nu finns en otroligt spännande tjänst ledig på ett av Halmstads största bolag. Brinner du för utveckling av affärer och produkter, är du en driven och erfaren projektledare som skapar resultat tillsammans med andra genom att tänka nytt , gillar du siffror och har du ett analytiskt sinnelag ? Läs då mer om tjänsten.

Om tjänsten
Affärsavdelningen på HFAB arbetar med förhandling av hyror och prissättning, uthyrning av kommersiella lokaler, analys och omvärldsbevakning i syfte att utveckla HFAB och dess affär, stadsdelar, koncept, affärsmodell och intäkter. Nu finns en ledig tjänst som affärsutvecklare, där du ingår i ett team om fyra personer, som samverkar med de flesta avdelningarna inom HFAB.

I rollen som affärsutvecklare är ett av dina ansvarsområden att implementera och utveckla systematisk hyressättning, där ingår även strategiskt arbete med stadsdelsutveckling tillsammans med kollegor och externa samarbetspartners. Du kommer också att vara ansvarig för att sammanställa det tjänsteutbud och den produktportfölj som HFAB har genom en strukturerad kategorisering och prissättning. För att på bästa sätt skapa detta tar du hjälp av kollegor på andra avdelningar.

Din roll innebär bland annat att:
  • Medverka och driva verksamhetsutveckling inom avdelningen
  • Arbeta med hyresförhandling avseende nyproduktion, förnyelseprojekt samt den årliga förhandlingen
  • Införa och fortsätta utveckla arbetet kring systematisk hyressättning
  • Arbeta fram och aktivt utveckla HFAB:s produktportfölj
  • Projektledning kring exempelvis att skapa koncept för uthyrning avnyproduktionsprojekt
  • Arbeta med intäkts- och affärsmodeller
Om dig
Vi söker dig med utbildning från högskola eller universitet inom ekonomi, juridik eller liknande. Utöver utbildning har du minst ett par års erfarenhet av arbete inom affärsutveckling, produktutveckling, projektledning eller annan erfarenhet som anses likvärdig. Genom tidigare arbete har du skaffat dig erfarenhet av att skapa och utveckla processer genom värdeskapande metoder. Du har god ekonomisk förståelse, gärna inom fastighetsekonomi, och är bekväm i olikaförhandlingssituationer.

Som person är du en "doer" som får saker att hända, som förvandlar idé till resultat. Din kommunikativa förmåga, din sociala kompetens och ditt driv är egenskaper som passar för att leda projekt, såväl stora som små. Du känner också igen dig som lösningsorienterad, strukturerad och analytisk. Att se nya möjligheter och utvecklingsbehov och att du vågar ifrågasatta redan invanda arbetssätt gör att du kommer lyckas i tjänsten. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med kollegor, kunder och partners.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om hfab
Halmstads Fastighets AB ägs av Halmstads Kommun. Bostadsbolaget omsätter drygt 800 miljoner kronor och har cirka 120 anställda. Fastigheterna, som består av drygt 10 000 lägenheter och lokaler, värderas till cirka 12 miljarder kronor.

På HFAB blir du delaktig i arbetet med att utveckla framtidens hållbara samhälle. På HFAB värdesätter de egna initiativ och uppmuntrar handling: det är bättre att våga göra fel och lära sig än att stå still. HFAB vill att du ska må bra och trivas, och erbjuder dig möjlighet att växa i din roll och ordnar aktiviteter för att stärka gemenskapen inom bolaget. HFAB´s arbetar utifrån sin värdegrund: Vi utvecklas tillsammans och Vi tänker nytt och hållbart.

Om ansökan och anställning
HFAB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och funderingar besvaras av
Adecco. Tjänsten ska tillsätts omgående eller enligt överenskommelse, rekryteringsarbetet startar 7 januari. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, HFAB tillämpar provanställning. Vänligen bifoga CV samt personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Bonli på 0736 84 77 73.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.