Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Administrativ assistent/ ekonomiassistent

Administrativ assistent/ ekonomiassistent

Är du en allsidig och flexibel person som gillar ett varierande arbete? Har du erfarenhet av administrativt arbete och är duktig på excel? Har du tidigare arbetat på lager med orderplock? Då har kanske Adecco ett spännande och varierande arbete för dig!

Om tjänsten
Vår kund är ett internationellt företag som skräddarsyr lösningar från enskilda komponenter till nyckelfärdiga kraftverk. Som en av världens mest erfarna tillverkare av förnybar kraftutrustning, har de drivit på utvecklingen av produkter och tekniker i mer än 125 år.

Nu söker vår kund en administrativ assistent till sin verksamhet. Du arbetar i ett team om 4 personer där dina arbetsuppgifter bland annat innebär:
  • att skapa och hantera fakturor och inköpsordrar
  • intern kontakt med finansavdelning i Ungern angående fakturahantering
  • leverantörskontakt via mail och telefon
  • uppdatering av exceldokument
  • inventering av lagret
Du kommer även arbeta på lagret med att ta emot och packa upp leveranser.

Om dig
Du har erfarenhet från administrativt arbete och är en van excelanvändare. Har du dessutom erfarenhet av fakturering och inköp kommer du snabbt in i arbetet. Du är en flexibel person som föredrar ett varierat arbete där du är en viktig länk. Givetvis är du serviceminded och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i något annat Europeiskt språk. Vidare är du en noggrann person som har ett bra sifferminne. Du trivs med att jobba såväl i grupp som självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Administrativ assistent/ ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning 8 januari. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 jan (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.