Administratör till Eldsberga Chark (deltid)

Administratör till Eldsberga Chark (deltid)

Är du student och söker ett arbete vid sidan om studierna? Har du grundläggande kunskaper inom ekonomi och är en vass administratör? Har du möjlighet att jobba ca 50%? Då kan detta vara rätt uppdrag för dig!

Om tjänsten
I tjänsten som administratör på Eldsberga Chark kommer du att arbeta med olika ekonomiuppgifter, så som kund- och leverantörsreskontra och fakturering. Du kommer också att arbeta med orderläggning samt transportbokning. Arbetet görs främst i affärssystemet Visma.

Tjänsten är på deltid, ca 20 h i veckan, med önskemål att arbetet förläggs under veckans första dagar. Arbetsplatsen är i kontorsmiljö i anslutning till produktionen i Eldsberga. Ni är två på kontoret och har ett flertal kollegor i produktionen. En hund gör dig också sällskap på kontoret, så du bör inte vara hundrädd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Kund/Leverantörsreskontra
  • Orderläggning
  • Transbortbokning
Om dig
Vi söker dig som studerar på universitet/högskola, och som vill arbeta vid sidan om studierna. Du är en flexibel person som föredrar ett varierat arbete inom ekonomi/administration. Eldsberga Chark är ett familjeföretag med ca 15 anställda där alla hjälper alla och hugger i där det behövs. Som person är du prestigelös, initiativtagande och effektiv i ditt arbetssätt. Givetvis är du serviceminded och samarbetsvillig. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i något annat europeiskt språk. Du har god datorvana samt körkort.

Om företaget
Eldsberga Chark är ett familjeföretag som tillverkar och säljer rökt nötkorv och rökt nötkött. Företaget startade 1999 med en dröm och vision om att ta slovensk matkultur till Sverige. Idag erbjuder de unika smaker och produkter med hög kvalitet från kontinenten. God mat ett hantverk som grundar sig i hög kvalitet och en genuin känsla för både råvara och smak. Vid sidan av förstklassiga råvaror är säkra leveranser företagets adelsmärke, med egen distribution för detalj- och dagligvaruhandeln i hela Sverige. Produkterna hittar ni i kyldisken hos de stora matvarubutikerna såsom Willys, ICA och Citygross.

Om anställningen
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på 50%. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar på Eldsberga Chark. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli via 0736 84 77 73.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.