Adecco söker industriarbetare med svetskompetens

Adecco söker industriarbetare med svetskompetens

Adecco söker industriarbetare med svetskompetens

Vad innebär jobbet?
Du kommer att arbeta som industrimedarbetare hos en av våra kunder. Din arbetsdag och arbetsuppgifter kan variera då arbete kan förekomma på olika avdelningar och stationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, men tvåskift kan förekomma.

Vem trivs här?
Du är tekniskt händig och har erfarenhet av svetsning, främst MIG, men det är inget krav på svetslicens. Tidigare erfarenhet av industriarbete är ett plus men inget krav. Som person är du lättlärd, ansvarsfull, flexibel och stresstålig.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att bli anställd i Adecco och uthyrd till kund för det aktuella uppdraget. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen att söka!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.