Servicetekniker till Assa Abloy i Halmstad

Servicetekniker till Assa Abloy i Halmstad

Let's open the doors to the future - together! Assa Abloy är globala marknadsledare inom dörrautomation och söker nu en servicetekniker för region väst. På Assa Abloy används de senaste teknikerna för att öppna dörrar till event, sjukhus, hem, hotell och företag. I rollen som servicetekniker erbjuds du ett fritt arbete i ett multinationellt bolag där möjligheter finns att vidareutvecklas internt i en dynamisk och innovativ miljö!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Assa Abloys räkning en servicetekniker till region väst. Bolaget är specialister inom automatiska entrélösningar och har verksamhet runt om i hela världen. I rollen som servicetekniker ansvarar du över underhåll, reparation och service av portar. Du kommer ingå i ett team på 12 servicetekniker och utgå från din egen bostad. Området du ansvarar över är Halmstad med omnejd, vilket sträcker sig från Blekinge till Värnamo i Småland. Arbetet är fritt och du arbetar för det mesta på egen hand på resande fot runt om i västra Sverige. Ibland förekommer även arbete tillsammans med övriga servicetekniker i teamet, men vanligtvis arbetar du självständigt. Du kommer att få en gedigen upplärning där du kommer att arbeta tillsammans med en erfaren servicetekniker för att sedan på sikt kunna utföra arbetet självständigt.

I tjänsten ingår även beredskap. Jourveckorna är schemalagda med sex veckors mellanrum och arbete kan då ske under natt och helger. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Assa Abloy.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker består dina arbetsuppgifter i huvudsak av service, förebyggande underhåll och reparation av Assa Abloys portar. Med kundens verksamhet och behov i fokus föreslår du förbättringsåtgärder där aktiv försäljning av reservdelar och uppgraderingar är en naturlig del av jobbet. Du är kundens kontaktperson och Assa Abloys ansikte utåt i serviceorganisationen. Du arbetar med alla kunder i området, men möjlighet finns att på längre sikt specialisera sig på ett visst område baserat på individuella spetskompetenser, exempelvis el!

Vi söker dig som
  • Har gymnasie-eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik eller el. Om du har läst inriktning el är det meriterande.
  • Är flytande i det svenska och engelska språket i tal och skrift då du har mycket kundkontakt
  • Har B-körkort
  • Har goda IT-kunskaper
Det är meriterande om du:
* Har minst 2 års erfarenhet av arbete som servicetekniker

Som person är du serviceinriktad då du trivs och drivs av att skapa långsiktiga kundrelationer och nöjda kunder. På Assa Abloy kommer du få stort eget ansvar från start och därför krävs det att du trivs i en självgående roll såväl som att vara del i ett team. Du har en lösningsfokuserad attityd och räds inte att ta dig an utmanade problem. Sist men inte minst är du flexibel och trivs i en roll där du kan få omplanera din dag i enlighet med kundernas behov.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Halmstad med omnejd
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Assa Abloy här