IT-produktägare till Intersolia!

IT-produktägare till Intersolia!

Vill du jobba för en bättre miljö och klokare säkerhetshantering av kemikalier? Drivs du av att förmedla visioner och utveckla IT-system för att kunna leverera de bästa helhetslösningarna till kund? Intersolia söker nu två Produktägare som i tvärfunktionella team projektleder nyutveckling och optimering av den nuvarande produktportföljen. Låter det intressant? Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Intersolia är ett privatägt bolag som erbjuder IT-, konsult- och utbildningslösningar i syfte till att främja ökat miljöansvar och ökad säkerhetshantering av kemikalier. Intersolia befinner sig i en spännande tillväxtfas b.la. beroende på nya förvärv av bolag som kompletterar deras produktutbud och kompetens. För att fortsätta resan framåt söker vi nu två Produktägare till deras huvudkontor i Halmstad!

Som Produktägare definierar du tillsammans med styrelsen, Produktchefen och andra Produktägare möjliga affärsmöjligheter, vidareutveckling och framtidsvision. Med input från kunder, säljare, kundsupport och produktavdelningen projektleder du ny- och vidareutveckling av IT-lösningar tillsammans med utvecklingsteamet i Serbien.

Du får möjlighet att självständigt driva ditt arbete och jobba mot både interna och externa kontaktytor. Det är ett stimulerande arbete blandat med utmaningar och möjligheter där din nyfikenhet, struktur, strategiska förmåga och uthållighet spelar en avgörande roll. I tjänsten ingår ca 4-5 resor per år till bl.a. Serbien där du får arbeta tätt ihop med utvecklingsteamet. En vanlig dag kan t.ex. bestå av en varm morgonkaffe, workshop ute hos kund, möte med utvecklingsteamet, planering och flera skratt.

En av Produktägarna beskriver tjänsten så här:
-"Det absolut roligaste är att tjänsten är så dynamisk. Det blir aldrig tråkigt och finns hela tiden saker att göra. Man får träffa så många olika typer av kunder och komma i kontakt med varierande industrier som alla jobbar på olika sätt."

Du kommer arbeta på Intersolias ljusa och moderna huvudkontor i Halmstad där företagskulturen präglas av öppenhet, ödmjukhet, lojalitet och kreativitet!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Intersolia.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Utifrån din nyfikenhet och ditt engagemang tänka utanför boxen i syfte till att identifiera nya behov och arbeta fram utvecklingsstrategier
 • Projektleda ny- och vidareutveckling av IT-lösningar och stödsystem som främjar ökat miljöansvar och ökad säkerhetshantering av kemikalier
 • Löpande kontakt med kund och din interna organisation
Tjänsten passar dig som är utbildad inom IT eller tidigare har arbetat med projektledning/ utveckling av IT-system. Du är en exekutiv doer, fylld med engagemang som ser möjligheter där andra ser svårigheter.

För att lyckas i rollen krävs det att du är strategisk och strukturerad då du ansvarar för att förmedla vision, bryta ned delmål, utreda möjliga arbetsstrategier och följa upp på presenterade resultat. Vidare är det viktigt att du är flexibel utifrån att kunna ifrågasätta egna idéer och dess kvalité samt uthållig då utveckling kan ta tid och allt inte alltid går som det är tänkt.

Vi söker dig som
 • Har en Högskoleingenjörsutbildning inom IT alternativt arbetslivserfarenhet av projektledning/ utveckling av IT-system
 • Minst två års arbetslivserfarenhet av projektledning/ utveckling av IT-system
 • Flytande kunskaper, både verbalt och skriftligt, i engelska och svenska
 • Intresse för miljö och säkerhet
 • B-körkort
Det är meriterande om du
 • Arbetat som teknisk projektledare eller med projektledning
 • Erfarenhet av agil produktutveckling
 • Om du har arbetat med Microsoft Visio
 • Kan tala Tyska eller Serbiska flytande
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt
 • Omfattning: Tillsvidareanställning
 • Placering: Halmstad, Gamletullsgatan 12
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Intersolias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intersolia har hjälpt företag och myndigheter med miljövänligare och säkrare kemikaliehantering sedan 1999. Idag är vi verksamma i Sverige, Danmark, Tyskland, Norge, England och Serbien och har drygt 105 medarbetare, varav ca 35 sitter i Sverige. Med våra konsulter, källsäkrad data och webbaserade verktyg i framkant hjälper vi verksamheter att säkerställa sin kemikalieadministration och uppfylla aktuell lagstiftning. Omsättning 2017 var på koncernnivå ca 100 miljoner SEK. Intersolia