Delivery planner på carlsberg i falkenberg!

Delivery planner på carlsberg i falkenberg!

Har du studerat en eftergymnasial utbildning inom logistik eller ekonomi? Vill du ansvara för en kostnadseffektiv och serviceinriktad leveransplanering? Carlsberg i Falkenberg söker en Delivery Planner med start omgående. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken i vår portfölj som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Eriksberg, Brooklyn, Somersby, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur.

Academic Work söker för Carlsbergs räkning en Delivery Planner till deras produktion i Falkenberg. Carlsberg präglas av ett tydligt driv med engagerade medarbetare som brinner för att göra affären bättre varje dag. Carlsberg och hela leveransavdelningen välkomnar nu dig med samma engagemang!

Uppdraget sträcker sig fram till 31 augusti 2018. Arbetstiderna huvudsakligen dagtid vardagar

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Carlsbergs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Carlsberg.

Arbetsuppgifter

Som Delivery Planner ansvarar du för den dagliga distributions- & transportplaneringen på Carlsberg Supply Company Sverige AB. I denna planering ingår dels all volym från Carlsbergs kunder, men även volym från Sales of Distribution-partners.

Respektive Delivery Planner ansvarar för en kostnadseffektiv och serviceinriktad leveransplanering inom givna geografiska delar av Sverige och tjänsten ställer krav på systemkunnande, flexibilitet och stresstålighet.

I rollen är det viktigt att ha ett nära samarbete med flera olika avdelningar på företaget, såsom sälj, distribution, transport och lager. Detta då avdelningen internt har många gränssnitt och har en hög påverkningsgrad på många olika avdelningar. Avseende relationen med distribution så är planeraren kravställare och facilitator på samma gång - något som gör det viktigt att ha sina mål klara för sig och att långsiktigt kunna arbeta målmedvetet och nå framgång.

Delivery Planning utför även flera andra arbetsuppgifter så som administration av masterdata.

Detta är en möjlighet att arbeta produktionsnära samt inom ett internationellt och dynamiskt bolag!

Vi söker dig som

* Studerat på högskolenivå med inriktning logistik alternativt ingenjör eller ekonomi.

Alternativt har du arbetslivserfarenhet inom leveransplanering, transport och distribution.
 • Har kunskaper i Excel
 • Behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du..
 • Systemkunskap i SAP
 • Har ytterligare språkkunskaper
 • Har B-körkort
Som person är du driven, självgående och flexibel, men är samtidigt en lagspelare av rang som kan kommunicera med olika personlighetstyper. För att utföra uppgifterna framgångsrikt, så är det avgörande att vara lösningsorienterad, analytisk och kommunikativ. Rollen passar dig som uppskattar analytiskt arbete i kombination med flertalet interna kontaktytor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid till 31 augusti 2018
 • Placering: Falkenberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork