Central roll som dokumentationstekniker till framgångsrikt energibolag

Central roll som dokumentationstekniker till framgångsrikt energibolag

Har du en avslutad teknisk utbildning inom energi eller el? Trivs du i en administrativ roll? Anser du dig dessutom vara noggrann och ansvarstagande? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en dokumentationstekniker.

Det aktuella företaget har omkring 2000 anställda och producerar och levererar el till den nordiska marknaden. Förutom produktion och leverans arbetar de också hårt med att driva förändringen mot förnybar och återvunnen energi. Själva kontoret är lokaliserat i Halmstad. Där arbetar cirka 20 personer, och 14 av dessa befinner sig på samma avdelning som den specifika tjänsten. De som arbetar på avdelningen är bland annat projektörer, projektbeställare och dokumentatörer. Tjänsten innebär ett nära samarbete med samtliga på avdelningen vilket bidrar till en härlig lagkänsla.

En gedigen introduktion till tjänsten finns att tillgå i början av anställningen och det finns även tydliga och bra instruktioner till hur systemet kunden arbetar i fungerar. Detta för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget.

Arbetsuppgifter

Som dokumentationstekniker kommer du att arbeta med många olika delar och moment kopplat till verksamheten. Du kommer vara en central aktör då du har många kontaktytor, bland annat mot entreprenörer och projektörer. Arbetet sker i team, både lokalt på kontoret och nationellt.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med dokumentation i affärssystemet dpPower
 • Bemöta entreprenörer för att ta emot förändringar av dokument och dylikt
 • Säkerställa att projekt och byggnationer är korrekt införda i systemet
Tjänsten passar dig som tidigare arbetat inom någon form av administrativ roll. Du har goda tekniska kunskaper och finner det givande att arbeta i team.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad eftergymnasial teknisk utbildning, med fördel inom energi eller el
 • Har tidigare erfarenhet av en administrativ roll
 • Är obehindrad i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du
 • Genomfört en utbildning i ESA14
 • Tidigare arbetat i affärssystemet SAP eller dpPower
Som person är du noggrann och förstår vikten av detaljer. Du har en god samarbetsförmåga och även en god kommunikativ förmåga, då du kommer föra dialoger med en mängd olika parter både internt och externt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Halmstad
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se