Account Manager till Intersolia

Account Manager till Intersolia

Vill du hjälpa företag att enklare kunna ta ansvar för sin miljöpåverkan, kemikaliehantering och arbetsmiljö? Intersolia arbetar aktivt för att få fler miljövänliga företag varför de nu söker en Account Manager till huvudkontoret i Halmstad!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Account Manager till Intersolia till huvudkontoret i Halmstad. Intersolia är inne i en väldigt spännande expansions- och utvecklingsfas där de sedan två år tillbaka har gått från att vara en systemleverantör till att bli ett renodlat kompetensbolag.

Intersolia hjälper företag att enklare kunna ta ansvar för sin miljöpåverkan, kemikaliehantering och arbetsmiljö genom att erbjuda kompetensutveckling, systemstöd, konsulttjänster och analyser. Du blir en del av deras säljteam bestående av Account Managers och Key Account Managers varpå du får möjlighet att jobba tätt ihop med en befintlig Account Manager i Halmstad.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Intersolia.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på Intersolia erbjuds du en unik chans att få hjälpa befintliga kunder där telefonen är ditt främsta verktyg.

En typisk dag för en Account Manager kan innefatta uppföljning med befintliga kunder, telefonmöten, bibehålla goda relationer, erbjuda olika sorters hjälpmedel och lösningar samt ta fram offerter och hantera avtal.

För att ge dig rätt förutsättningar att lyckas erbjuder Intersolia ett utbildningsprogram och samarbete med kollegor. Därefter får du successivt växa in i rollen och axla mer ansvar.

Du kommer att exempelvis jobba med:
 • Kundkontakt: Telefonmöten, uppföljningar, svara på frågor, webbmöten
 • Analys: Identifiera bolagsstrukturer, kontrollera kontrakt, analysera kundens aktivitet
 • Avtal: Förnya avtal, skicka offerter, uppföljning
 • Marknadsföring: Utskick till kunder, deltaga vid seminarier
 • Budget och mål: Rapportering, målsättning
Du blir en del av ett säljteam på 8 personer nationellt där ni har veckovisa möten via Skype samt internationella koncernmöten en till två gånger per år. Tillsammans får ni möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter samt stötta varandra i syfte att skapa ett hållbart arbetssätt för fler företag, myndigheter och kommuner i Sverige och Europa.

Vi söker dig som
 • Har en avklarad gymnasieutbildning
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av försäljning, mötesbokning eller service
 • Behärskar god svenska och engelska i tal och skrift, då kommunikationen med kunder och internt både sker nationellt och internationellt
 • Har B-körkort
 • God vana av office-paketet
 • Genuint intresse för miljö och teknik
Det är mycket meriterande om du:
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet som Account Manager eller säljare
 • Har god kunskap om miljö- och kemikalielagstiftning
Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för försäljning och miljöfrågor och som vill jobba i en utåtriktad och nätverkande roll gentemot kund. Vi ser att du accepterar långsiktiga utmaningar samt har lätt för att hålla dig motiverad och effektiv trots besvikelser eller bakslag. Du är tillmötesgående i ditt bemötande gentemot kund och har förmåga att vilja hjälpa andra. Slutligen är du intresserad av att samla in information för att kunna identifiera lösningar och finna affärer som gynnar både kund och den egna organisationen.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intersolia har sedan 1999 arbetat med att stödja organisationer i deras hälso-, miljö- och säkerhetsarbete med fokus på kemikalier. De erbjuder ett webbaserat verksamhetsstöd för kemikaliehantering och ett brett utbud av konsulttjänster för att hjälpa företag att uppnå kemisk hållbarhet samt att säkerställa att företagen uppfyller både nationell och internationell lagstiftning (exempelvis CLP, REACH, RoHS, bekämpningsmedel, läkemedel och livsmedel). Idag består Intersolia av totalt 130 personer varav 25 konsulter med kontor i Sverige, Tyskland, Danmark, England och Serbien. De har över 700 kunder både inom privat och inom offentlig sektor. Deras kunder består av både stora och små företag, och verkar inom många olika branscher.