Är du Solars nya First-line support i Halmstad?

Är du Solars nya First-line support i Halmstad?

Trivs du i en föränderlig miljö där du får agera problemlösare? Sätter du alltid kunden i fokus genom professionellt bemötande över telefon och har en drivkraft att leverera det lilla extra? Då är tjänsten som Solars nästa klart-jag-kan-medarbetare till Halmstad något för dig! Sök tjänsten redan idag då det är omgående start.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en kundtjänstmedarbetare till Solar i Halmstad. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig till 1/12. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Solar. Uppdraget kommer att vara på ca 80% och arbetstiderna är förlagda mellan 6:30-14:00.

Solar erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch hos ett av Europas ledande Sourcing & Services-företag inom El och VVS. Du kommer bli en del av ett kundtjänstteam som består av 26 stycken medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare är ditt huvudsakliga ansvar att ge kunder så bra service som möjligt över telefon och du kommer främst hantera ärenden gällande leveranser.

Du kommer till exempel att:
 • Agera Solars röst hos våra kunder vilket innebär att ha daglig och direkt kundkontakt främst via telefon och mejl
 • Hantera transportavvikelser
 • Boka transporter och följa upp leveranser
 • Vara behjälplig kring viss faktura hantering
Tjänsten passar dig som kan starta omgående och snabbt kan komma in nya arbetsuppgifter och datasystem. Vidare trivs du att arbeta i ett högt arbetstempo där telefonen är ditt främsta arbetsredskap.

Vi söker dig som
 • Minst Gymnasieutbildning
 • Har tidigare arbetat med SAP och/eller Salesforce
 • Mycket god datorvana
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Erfarenhet från produkter inom El eller VVS branschen
 • Erfarenhet från tidigare administration, service eller sälj
 • Har god telefonvana
För att lyckas i denna roll ser vi att du är positiv, nyfiken och självgående med en lösningsorienterad attityd. Att vilja ge förstaklassig service är en självklarhet liksom att vara lyhörd och alltid sätta kunden i fokus. Du är van vid att hantera mycket information och är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vi ser att du har förståelse för organisationens övergripande flöden och processer kopplat till din roll som kundtjänstmedarbetare. Utifrån detta agerar du professionellt i varje unik situation och möte med kund. Du måste också vara en god lagspelare då ett tätt samarbete med kollegorna är en förutsättning för att vi som grupp ska växa tillsammans och därigenom leverera resultat med hög kvalitet.

Övrig information
 • Start: Omgående - December 2018
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Halmstad
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solar Group är idag ett av Europas ledande Sourcing - och Serviceföretag med verksamhet främst inom el, VVS och ventilationsteknik. Vår kärnverksamhet kretsar kring varuförsörjning, tjänster och optimering av våra kunders verksamheter. Vi tror på kraften i att säga ja och strävar alltid efter att förstå våra kunders behov i syfte att tillhandahålla relevanta, personliga och värdefulla tjänster till dem.