Säljande Marknadskommunikatör

Säljande Marknadskommunikatör

Är du kundorienterad och har en känsla för att skapa säljande kommunikation?
Har du förmågan att skapa kontakt med kunder och sälja digitala tjänster.
Söker du en ny utmaning och vill vara en del av Lito.
Då kanske det är dig vi söker, välkommen med din ansökan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Driva och utveckla Litos marknadskommunikation i digitala kanaler.
  • Planera innehåll, skriva texter och formulera säljdrivande budskap för t.ex. nyhetsbrev, sociala kanaler och på våra hemsidor.
  • Mäta och följa upp försäljning och andra nyckelvärden relaterat till marknadsföring.
  • Arbeta aktivt med segmentering för att ge respektive kund rätt erbjudande.
  • Skapa innehåll och sälj- och varumärkesdrivande kampanjer och aktiviteter i sociala medier.
  • Arbeta med daglig försäljning av våra tjänster via telefon, mail och webbpresentationer.

Din profil
Du har erfarenhet av att driva och utveckla försäljning i digitala kanaler samt även att planera och sätta årsplaner, producera samt mäta och följa upp försäljning och andra nyckelvärden relaterat till kampanjer. Du tycker om att skapa nya kontakter och ser både telefonen och webbmöten som självklara arbetsredskap i den dagliga försäljningen.

Den vi söker ska kunna formulera säljdrivande och SEO anpassade budskap och hantera bild och filmmaterial på en grundläggande nivå. Du har erfarenhet av att planera och genomföra aktiviteter som driver försäljning mot både nya och befintliga kunder.

Viktigt att du har erfarenhet av att driva trafik och optimera innehåll på webbplatser och har kunskap om hur man jobbar varumärkesbyggande och försäljningsdrivande i de sociala mediekanalerna.

Det är meriterande att ha haft en liknande roll på en marknads- eller försäljningsavdelning och har erfarenhet av business to business marknadsföring. Viktigt för rollen är ett stort intresse för försäljning med resultatfokus, struktur och noggrannhet. Du har en fin känsla för text, färg och form och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Som person är du driven, ansvarstagande, kvalitetsorienterad och kreativ. Du är nyfiken och har lätt för att skapa goda relationer både med medarbetare och externa kontakter.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Halmstad. Du kommer att bli en viktig del i vår försäljnings- och marknadsavdelningen.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lito.se
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Laholms Lito är ett grafiskt IT-företag med fokus på optimerad mediaproduktion.
Vi erbjuder våra kunder allt från avancerad bildbehandling, både i 3D och traditionell miljö, till avancerade molnbaserade tjänster för att skapa, lagra och optimera sina processer inom all typ av mediahantering.