Projektledande affärsystemutvecklare!

Projektledande affärsystemutvecklare!

Projektledande affärssystemutvecklare!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta och utveckla system som du ska anpassa efter kundens behov. Efter kontakt med kunden och projektteamet kommer du att implementera lösningar som passar för kundens produktion och affärssystem. Du kommer vara involverad i hela processen från implementering till underhåll, service och utbildning av användarna även ute hos kund.

Din bakgrund

Krav
  • Bil och körkort
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande
  • Högskoleutbildning
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Har erfarenhet av att ha arbetat i projektform, projektledare.
  • Arbetat i olika affärssystem
  • Arbetat som konsult
Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har eget driv och kan jobba självständigt. Du har ett systemtänk och kundfokus som gör att du kan se lösningar för kunden och förmedlar dem på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Egenskaper vi värderar högt är därför ansvarstagande, lyhördhet och en god kommunikationsförmåga.

Som person är du en strukturerad, engagerad och en förtroendeingivande person. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och ger det där lilla extra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Halmstad

Tillträdesdag

Rekrytering sker löpande så lämna din ansökan redan idag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Övrig Information I denna rekrytering samarbetar A +W Software Sweden AB med Lernia Bemanning. Har du frågor angående tjänsten så tveka inte att kontakta rekryterare Terese Wahlstedt 0722-541338, terese.wahlstedt@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

A+W Software (www.a-w.com) utvecklar, säljer och underhåller IT-system till Planglasindustrin. Våra IT-system omfattar allt från affärssystem till produktionsstyrningssystem, och hanterar normalt hela verksamheten från order till leverans. A+W Software har idag ca 200 medarbetare globalt med huvudkontor i Frankfurt och i Halmstad är vi idag 5 medarbetare.