Duktiga, erfarna betongelementmontörer sökes!

Duktiga, erfarna betongelementmontörer sökes!

Om kunden

Vi söker nu resemontörer för trakt-jobb till flera utav våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team. Vi hoppas att du kan tänka dig att se mer av vad det här landet har att erbjuda utanför din hemstad. Som anställd på A-Staffing Construction har du tillgång till oss konsultchefer som finns på plats både på kontoren i Stockholm och Göteborg och ute hos våra kunder. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan.

Då vi är medlemmar i Byggföretagen tillämpar vi byggavtalet på våra anställda.
Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på vad du söker, din kunskap och erfarenhet! Några exempel på uppdrag är renovering av skola, nyproduktion infrastruktur, nyproduktion av kontor och bostäder m.m.

Arbetsbeskrivning

I din roll som resemontör kommer du att arbeta på olika platser i landet med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom montering av prefab. Arbetet sker självständigt eller i stora team beroende på projektets storlek.

Vi söker dig som har erfarenhet och som vill arbeta som resande betongelementsmontör. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction.

Utbildning

Yrkesbevis är meriterande men inget krav.
B Körkort är meriterande och önskvärt.

Erfarenhet

Krävs

Lön och anställningsvillkor

Enligt kollektivavtal

Ansökan

Sker löpande men ansök så snart som möjligt!
Mer info
Kontaktperson David Elgindy-Johnsson
Telefon 073 365 52 53
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/