Ekonomiassistent på deltid sökes till familjärt bolag

Ekonomiassistent på deltid sökes till familjärt bolag

Arbetsbeskrivning
Värderar du en arbetsplats med härliga kollegor och stor gemenskap? Är du intresserad av att arbeta deltid? Då kan detta vara uppdraget för dig! Till vår samarbetspartner i Halmstad söker vi en ekonomiassistent, redo att ta sig an ett uppdrag på 50% minst 6 månader fram.

Som ekonomiassistent är du en del av bolagets ekonomiavdelning bestående av 5 personer, där du rapporterar till ekonomichefen. Dina arbetsuppgifter består främst av att hantera bolagets leverantörsreskontra inklusive registrering av fakturor, löpande bokföring, betalningar och avstämningar. Du är också behjälplig med övrigt tillkommande administrativa arbetsuppgifter. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor och där det är viktigt att stötta varandra vid behov.
Det är önskvärt att du kan arbeta 4 timmar varje arbetsdag.

Erfarenhet
Vi söker dig som studerar ekonomi på eftergymnasial nivå, alternativt har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är prestigelös, positiv och en riktig lagspelare som värderar ett gott arbetsklimat. Utöver detta är du givetvis noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767760190
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (10 dagar kvar)