Affärssystemkonsult

Affärssystemkonsult

Som affärsystemkonsult kommer du att arbeta både nationellt och internationellt nära olika kunder i olika ERP/PPS- implementeringsprojekt. En viktig position i ett världsledande bolag. Har du ett tekniskt intresse, en affärsmässig ådra och vill utgå från kontoret i Halmstad? Läs gärna vidare!

Om vår kund

A + W är marknadsledare inom utveckling och försäljning av programvara/mjukvara för glasindustrin. De utvecklar ERP-, PPS- och optimeringsmjukvara för att göra glas- och fönstertillverkning bättre och effektivare. Produkterna är lämpliga för såväl små, som medelstora och stora företag. Kundbasen består av över 1000 kunder världen över och de närmsta åren kommer stora satsningar göras på den nordiska marknaden
Mer information om A+W finns här: http://www.a-w.com

Dina arbetsuppgifter

I rollen som affärsystemkonsult kommer du att arbeta både nationellt och internationellt nära olika kunder i olika ERP/PPS- implementeringsprojekt. Du kommer i huvudsak att implementera system, arbeta med uppdateringar av systemen samt löpande support. I rollen är det viktigt att ha en god förståelse för systemen och i synnerhet för kundens olika processer och krav för att skapa synergi mellan dessa. Du kommer att vara en viktig länk mellan kund och utveckling för att leverera våra produkter och tjänster fullt ut och i tid.

I dina arbetsuppgifter igår:
  • Självständigt genomförande av projekt
  • Översätta kundens unika affärskrav till funktionella lösningar
  • Delta i utveckling, leverans och uppföljning av lösningar
  • Tillhandahålla utbildningar, uppdateringar och rådgivning för slutanvändare
  • Kundsupport för produkter
  • Agera tekniskt stöd för säljavdelningen
Förutom att arbeta i ett marknadsledande internationellt bolag erbjuder vi dig att bli en del av ett positivt och engagerat team där alla hjälps åt som ett lag. Vi erbjuder även interna utbildningsprogram och ett lärorikt arbete med stor utvecklingspotential. Placering är på A+Ws kontor i Halmstad, resor både nationellt och internationella kommer att förekomma och tjänstebil ingår. Arbetstiden är kontorstid. I rollen rapporterat du till Manager Operations North-East Europe EMEA/APAC.

Din profil

Vi ser gärna att du är högskoleutbildad inom Affärssystem, IT eller någon annan teknisk utbildning, och/eller har liknande yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av IPMA, D-certifiering är det meriterande.

För att lyckas i rollen som affärsystemkonsult är det viktigt att du är tekniskt nyfiken och har en problemlösande inställning och ett stort driv. Vi ser även att du är kommunikativ och har mycket god förmåga att bygga goda relationer med kunder och kollegor. Du är van att arbeta självständigt, kan planera din tid och finner en hög ansvarskänsla i det du gör. Du arbetar med lätthet på svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande.

A+W är som sagt marknadsledande och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vill du vara med på framgångsresan?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 05-06-2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Madeleine Neidert på madeleine@effektiv.se eller Angelica Asplid på angelica.asplid@effektiv.se

Sökord

#affärssystemkonsult #konsult #ERP #PPS #optimering #mjukvara #programvara # tekniskkonsult #glas # fönster
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.