Hoppa till innehåll
Ansök nu
Din roll

Som kvalitetssamordnare i vår fabrik i Hallstahammar kommer du ha huvudansvaret för att driva fabrikens interna kvalitetsarbete, detta genom att aktivt arbeta med förbättringsarbete kopplat till kvalité. Du ska kontrollera att produktkvalitén överensstämmer med fastställda krav och att interna avvikelser av våra produkter följs upp.

Rollen kräver att du kan driva utvecklingsarbete inom produktions- och processtekniska metoder.

För att kunna bidra och medverka till fabrikens utveckling och resultat kommer du att jobba tätt ihop med fabriksledning och även ha nära samarbete med vår KMA-avdelning.

Då fabriken är under stor utveckling och expansion kommer denna roll även till en början att vara behjälplig inom organisationens arbetsmiljöarbete. Detta innebär bland annat:
  • Registrera, följa upp och åta åtgärder kopplat till olyckor, tillbud och riskobservationer
  • Administration kopplat till skyddsronder
Du som person

För att lyckas i rollen ska du vara självgående, noggrann, strukturerad och ha förmåga att prioritera och driva frågor tvärfunktionellt i nära samarbete med den övriga organisationen. Du trivs att arbeta i ett team och är en god kommunikatör.

Meriterande är om du har erfarenhet av prefabricerad betong, byggentreprenader och konstruktionsarbete.

Krav:
  • Goda kunskaper om kvalitetsledning och kvalitetsverktyg med erfarenhet av att implementera dessa i verksamhet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God datavana
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare