Hoppa till innehåll
Brookhaven Instruments AB logotyp

Vill du arbeta med service som är livsviktig?

Är du redo för nya utmaningar på ett mindre företag med korta beslutsvägar och högt till tak? Kanske är du rätt person att förstärka vårt serviceteam i ett utvecklande arbete med frihet under ansvar?

Om tjänsten
Som tekniker hos oss servar, kalibrerar och arbetar du med system till stöd för läkemedelsindustrin och sjukvården. Detta sker både inne på vår serviceavdelning i Hallstahammar, men framför allt ute hos våra nordiska kunder. Resor sker vanligtvis inom arbetsveckan.

I rollen ingår det att planera för uppdraget, ha genomgång med kunden, utföra kalibreringen och en eventuell service samt överlämna resultaten och förklara om kunden undrar över något. Vi är alla representanter för företaget och våra kunder ska känna sig trygga med oss.

Det som kalibreras och servas är optiska mätinstrument och processövervakningssystem samt temp- och fuktgivare.

Om dig
Vi värdesätter kompetenser för att kunna hitta rätt profil. Det absolut viktigaste är att du ska kunna vara hemifrån mycket. Vidare har vi som krav:
  • Lägst gymnasieexamen, med fördel med inriktning teknik mot el/tele eller genom annan erfarenhet motsvarande kompetens.
  • Minst 3 års yrkeserfarenhet
  • Goda färdigheter i Microsoft Office-paketet
  • God svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom du är den som kommer vara företagets ansikte ut direkt till kund är det viktigt att du är stabil och strukturerad. Med det menar vi att du kan hantera stress och behåller ett gott humör även om du upplever press eller motgångar om du exempelvis skickas ut på ett uppdrag du inte gjort tidigare. Då varje arbete innebär angivna tidsramar är det viktigt att du kan organisera och planera ditt arbete väl och alltid slutför det som du påbörjar, hela vägen från en första kundkontakt till slutförande av dokumentation.

Då vi vill att både medarbetare och företaget utvecklas måste du själv kunna ta ansvar för att hitta information och lösa problem, och sedan dela med dig av de kunskaperna till dina kollegor. Det mesta av ditt arbete sker tillsammans med dina kollegor och då det kan bli mycket tid tillsammans är det nödvändigt att du är samarbetsorienterad och jobbar aktivt själv för att hjälpa till och hitta bra lösningar på uppkomna problem.

Mer om oss
Brookhaven var DI Gasell 2016 och var 2017 nominerade till årets exportföretag i kommunen. 2022 vann vi årets företagare i Hallstahammar. Vi är ett mindre företag med ungefär 25 anställda, de flesta stationerade i Hallstahammar men vi har även kontor i Stockholm och i Danmark. Vi erbjuder tjänstepension, friskvårdsbidrag, traktamenten och möjligheter till sjukvårdsförsäkringar till alla anställda.

Läs gärna mer om oss på: https://brookhaven.se/

För frågor om tjänsten:
David Jansson servicechef, 076 858 1005
För frågor om rekryteringsprocessen:
Linn Aasen, 0729 7477 00

Sista ansökningsdag är 24/4 men tjänsten kan tillsättas tidigare så vänta inte med din ansökan. Det kan förekomma tester under rekryteringsprocessen. Skicka din ansökan till rekrytering@brookhaven.se
Mer info
Kontaktperson
Linn Aasen
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 apr. 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brookhaven Instruments levererar övervakningssystem, bärbara partikelräknare, mikrobiologiska luftprovtagare, filter-testlösningar, steriliseringsprodukter & tjänster, validerings- & mättjänster. Våra största kunder finns inom Life Science
(Läkemedel, Bioteknik, Medicinteknik) och sjukhus, elektronikindustrin samt livsmedelsindustrin. Vi har erbjudit våra tjänster i Norden och de Baltiska länderna sedan 1993. Vårt mål är att vara en nyckelleverantör när det gäller design, installation, validering, utbildning och underhållstjänster. Kunden efterfrågar, vi designar.

Liknande jobb