Transportledare till bulktransporter

Transportledare till bulktransporter

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Under varumärket Cliffton har vi ett brett sortiment av transporttjänster.

Vi är ett prestigelöst, glatt och jordnära team som nu söker vår nästa kollega!

Trivs du med att fatta snabba beslut, är kommunikativ och engagerad? Har du även erfarenhet av transportledning eller branschen? Då kan detta vara rätt roll för dig!

Om tjänsten

Som transportledare hos oss är du en naturlig länk mellan kund och chaufförer, där du aktivt leder och fördelar arbetet. Med hjälp av ett internt och externt kontaktnät arbetar du målinriktat för att hitta lösningar och optimera varje rutt.

Tillsammans med din kollega transportleder du ca tolv chaufförer som utgår från olika orter i södra och mellersta Sverige.

Rollen innebär problemlösning, stundtals högt tempo och lättare administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att hitta lösningar, är strukturerad och arbetar målmedvetet. Du har lätt för att kommunicera och har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer.

Då du kommer att bli en del av ett team värdesätter vi att du är flexibel, positiv och trivs med teamarbete.

Kravprofil

Vi vill att du har erfarenhet av transportledning. Har du även erfarenhet av och kunskap om bulktransporter är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Mer info
Kontaktperson Anna Karlsson
Telefon 0725 33 37 19
Område Hallstahammar
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.