Resande Servicetekniker

Resande Servicetekniker

Saalasti Sverige AB söker en resande servicetekniker. I rollen som servicetekniker arbetar du med service, reparationer och förebyggande underhåll av vår utrustning ute hos kunder huvudsakligen i Sverige. Arbetsresornas längd varierar allt från några dagar till flera veckor. Vi jobbar oftast i grupper om
2 personer, gruppen har till förfogandet en servicebil med ändamålsenlig utrustning och utgångspunkt är vårt Servicecenter i Hallstahammar.

Erfarenhet av liknande uppgifter betraktas meriterande, men lika viktigt är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb, du är noggrann och serviceinriktad med en naturlig fallenhet för kvalitet. Du har ett gott ordningssinne och fungerar utmärkt i ett högt arbetstempo med höga krav på att bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt. Vi värdesätter även flexibilitet för att åka iväg på kort varsel och jobba längre dagar hos kunden enligt behov.
Språkkrav: svenska och engelska. Finska kunskap betraktas som meriterande. Grundläggande datakunskap är även en förutsättning. Övriga industriella certifikat kan betraktas meriterande. Körkortskrav Minimikrav: B, helst BE.

Mera information om tjänsten fås av
Robert Rouvari, 070-270 7496, robert.rouvari@saalasti.com

Ansökningar skickas till robert.rouvari@saalasti.com
Mer info
Kontaktperson Robert Rouvari
Telefon 0702707496
Email Mejla Robert Rouvari
Område Hallstahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saalasti.com
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saalasti OY är ett familjeföretag grundat år 1945. Vårt huvudkontor finns i Esbo, Finland. Vi har ca 65 anställda världen över. Saalasti tillverkar maskiner för bioenergiframställning på kraftverk och pappers-
och massabruk runt om i världen. SaalastiPress- barkpressarna och
Saalasti Crush- krossarna bearbetar gallringsved, stubbar, GROT, bark och träavfall till bränsle för dagens bioenergiverk. Våra medarbetares välmående är en viktig del av verksamheten och därför är Saalasti med i projektet GreatPlace To Work Program®. Saalasti är en rökfri arbetsplats.