Redovisningskonsult till Modern Ekonomi i Hallstahammar

Redovisningskonsult till Modern Ekonomi i Hallstahammar

Vill du arbeta med redovisning i en innovativ, prestigelös och utvecklande miljö? Vi är på jakt efter en ny medarbetare till vår verksamhet i Hallstahammar som vill vara med och utveckla kontoret.

Om oss

Modern ekonomi har utvecklats till ett modernt och resursstarkt SRF-auktoriserat konsultföretag för ekonomitjänster. Förutom auktoriserade redovisningskonsulter finns hos oss certifierade affärsrådgivare, redovisningsekonomer, affärsutvecklare, lönekonsulter och HR-konsulter. Via våra 130 medarbetare fördelade på 12 kontor runt om i Sverige, kontorschefer, ledningsgrupp och VD har du alltid tillgång till stöd och utbildningar i de frågor du vill utvecklas vidare inom.

Kompetens är det vi lever av. Vi brinner för att leverera bra beslutsunderlag till våra kunder och vi tycker det är roligt att möta våra kunder. Vi är många som har arbetat länge i branschen och vi tror på en personlig, nära och varaktig relation med våra kunder.

Teknik är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att sköta våra uppdrag på ett effektivt sätt och med högsta kvalitet. Våra kunder, som är allt från småföretagare till större bolag i många olika branscher, får alla tillgång till samma resurser och kompetens. Vi arbetar bl a i systemen Wolters Kluwer, BL och Fortnox.

Om dig

Ser du möjligheter, är flexibel och gillar utmaningar? Är du vetgirig, nyfiken och gillar ordning och reda? Hos oss får du arbeta med kunduppdrag både tillsammans med våra övriga konsulter men även som kundansvarig. Som redovisningskonsult innefattar dina arbetsuppgifter allt från löpande bokföring till bokslut, deklarationer och kundrådgivning. Tillsammans med oss kommer du att utvecklas till en mångsidig och självständig konsult. Du behöver ha några års erfarenhet av arbete på redovisnings- eller revisionsbyrå och har du erfarenhet av att arbeta med lantbruksfrågor är det meriterande.

Placeringsort är Hallstahammar men det finns även möjlighet att vara en del på vårt kontor i Västerås.

I den här rekryteringen samarbetar Karin Widlund (kontorschef i Hallstahammar) och Frida Lindblom (HR-chef). Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt men senast 2020-10-15. Tjänsten kan dock komma att tillsättas tidigare.

Visst låter det spännande? Vi ser fram emot att få din ansökan!
Mer info
Område Hallstahammar
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.modernekonomi.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2020 (23 dagar kvar)