Är du sugen på ett omväxlande arbete där frihet och ansvar går hand i hand? Kanthal i Hallstahammar söker nu en noggrann elektriker med hög servicekänsla till en roll där du får stora möjligheter att bredda din kompetens och växa tillsammans med oss. Här arbetar vi för att utveckla våra processer och stötta produktionen med målet om en mer effektiv och digital miljö.

Om oss
Kanthal är en del av Sandvik-koncernen och ett världsledande varumärke för produkter och tjänster inom industriell värmeteknologi och motståndsmaterial. Vi är stolta över våra innovativa lösningar som utvecklas i kreativt samarbete med våra kunder och med fokus på hållbarhet och minsta möjliga miljöpåverkan. Vår avancerade teknologi, tillsammans med våra kompetenta medarbetare, ger oss möjligheten att delta i några av världens största och mest viktiga projekt. Välkommen till vår spännande värld!

Ditt uppdrag
Som elektriker hos oss arbetar du med avhjälpande elektriskt underhåll i vår maskinpark där du praktiskt felsöker, analyserar och utför förbättringsåtgärder i produktionsutrustningen. Du planerar och förbereder också förebyggande underhåll samt genomför löpande reparationsarbeten. Att dokumentera och utvärdera ditt arbete är en viktig del av ditt jobb för att vi ska kunna skapa en ännu effektivare produktion.

Arbetstiden är för närvarande dagtid men viss beredskap kan komma att ingå i denna roll.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller högre inom el, kombinerat med ett antal års erfarenhet från arbete som elektriker. Har du dessutom jobbat som industrielektriker inom tillverkning är det ett plus. Du har allmän datorvana och vi ser gärna att du har kunskaper i IDUS underhållssystem. Du behöver också ett B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Din personlighet är vår styrka! Du har ett stort tekniskt intresse och en naturlig förmåga att skapa bra samarbeten. Genom att kommunicera med människor i din omgivning och förstå behoven i vår produktion kan du också ge förstklassig service. Du tar såklart ansvar för ditt eget arbete och du trivs med att hitta nya sätt att lösa problem.

På Kanthal är vi är övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och därigenom även våra kunder.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-03-26. Läs mer om
Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0008219. Om du vill bifoga ett personligt brev gör du detta samtidigt som du laddar upp ditt CV i vårt ansökningssystem.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jyrki Kumpumäki, rekryterande chef, 0220-215 31

Fackliga kontaktpersoner
Niclas Widell, IF Metall, 0220-217 71

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare
Magnus Pålsson

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.
Mer info
Område Hallstahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kanthal.com/en/
Sista ansökningsdag 26 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2018 omkring 42 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.