Teknisk innesäljare

Teknisk innesäljare

Bjurenwall erbjuder en spännande och utvecklande tjänst som Teknisk innesäljare/Projektledare. Du kommer att ha en central och viktig roll där du blir en ambassadör för hela företaget. Bjurenwall AB är ett välmående företag med lång historik, som jobbar innovativt med att utveckla erbjudanden till marknaden. Är det dig vi letar efter?

Utifrån kundens behov och din kunskap inom branschen arbetar du med försäljning av Bjurenwalls produkter, cisterner och silos över telefon och dator. Du har ett nära samarbete med och tar hjälp av både vår CAD- konstruktör och projektledare, allt för att du ska lyckas i din roll.

Du kommer driva processen framåt från offert till avslut, arbeta med att ta fram den bästa lösningen för varje enskild kund utefter deras behov och önskemål.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi önskar en utåtriktad och positiv person med ett starkt eget driv samt har viljan och intresset av att utvecklas och lyckas. Du har både förståelse och ett stort tekniskt intresse med tidigare erfarenhet som säljare gärna från bygg/teknik eller industribranschen. Du har goda kunskaper av ritningsläsning och kalkylering, CAD-vana är meriterande.  Som person har du en vilja att hitta lösningar, är orädd och har en naturlig förmåga att bygga goda och lånsiktiga relationer med våra kunder. 

Övrig info
Vi är flexibla gällande din bostadsort och öppna för distansarbete, du tillhör huvudkontoret i Kolbäck och kommer behöva finnas på plats vid behov. Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Susanne Johansson på telefonnummer 076-134 49 00. Ansök senast 14 oktober.  Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Hallstahammar
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://bjurenwall.se
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se