GLASMÄSTARE SÖKES

Vi söker dig med erfarenhet inom bilglas och/eller planglas till vårt glasmästeri som är en flexibel arbetsplats med varierande arbetsuppgifter.

Du är serviceorienterad och flexibel, en initiativtagare med hög kompetens och erfarenhet av yrket. Du är en positiv lagspelare som tycker om att ta eget ansvar. Du trivs när det är mycket på gång och har lätt för att kunna arbeta självständigt efter en kort tids introduktion Arbetet innehåller mycket kundkontakter varför god svenska i tal och skrift är viktigt.
Datavana är meriterande. Körkort är ett krav.

OM BJÖRKMANS GLASMÄSTERI

Björkmans Glasmästeri AB är sedan mitten av 60-talet det ledande glasmästeriet i Hallstahammar och Kolbäcksådalen. Vi är idag 5 anställda och söker nu ytterligare en glasmästare. Vår verksamhet kan delas in i tre huvudsakliga arbetsområden: Glasmästeri, Bilglas och Solskydd. Vi har lång erfarenhet, hög kompetens och utbildad personal inom alla områden och erbjuder våra kunder god kvalitet och hög servicegrad oavsett om det gäller vindrutebyte, glasreparationer eller inglasningar.

Vi ingår sedan 2010 i Glaskedjan vilket är positivt både för vårt företag och vår personal som får ett stort nätverk att verka inom och kan utbyta kunskap och erfarenheter med andra glasmästare runt om i landet.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillträde enligt överenskommelse.

Heltid, tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader.

Lön enligt avtal

KONTAKT

Vill du veta mer om tjänsten eller vårt företag kontakta
Per Johansson, tel: 070-897 17 12.

ANSÖKAN

Ansökan mailas senast den 28 Juni till:

per.johansson@glaskedjan.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Per Johansson
Telefon 0708971712
Email Mejla Per Johansson
Område Hallstahammar
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.glaskedjan.se
Sista ansökningsdag 25 juli (30 dagar kvar)