Automationselektriker inom industrin

Automationselektriker inom industrin

Är du
kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra människor? Har du kunskaper inom el och PLC-programmering? Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt, välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som servicetekniker inom el hos vår kund kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som servicetekniker innebära fördjupningar inom vissa områden som t.ex. PLC. I rollen som servicetekniker är det övergripande målet att jobba proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Som servicetekniker ansvarar du för att bygga goda relationer till kunder genom dels ett väl genomfört arbete, men också genom återrapportering, uppföljning samt uppförande.

Du förväntas i din roll som servicetekniker jobba med merförsäljning genom att agera rådgivande till dina kunder samt vara lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande.

I arbetet förekommer det jobb på annan ort och jouruppdrag.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inomautomation/el alternativt erfarenhet som servicetekniker inom industri/produktion
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Engelska i skrift

Meriterande:
  • Några års relevant arbetslivserfarenhet inom industri/produktion
  • Erfarenhet av programmering av Mitsubishi PLC samt Beijer Electronics Terminal/HMI

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos vår kund ska du vara samarbetsvillig och social då du kommer att ha mycket kontakt med människor. Vi ser att du vågar ta egna beslut och är målmedveten. Du är strukturerad och ordningsam, detta eftersom du kommer att få mycket eget ansvar. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera med andra arbetsgrupper.

Ort: Hallstahammar
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid, jour
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Email Mejla Bergs El & Reglér AB
Område Hallstahammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har sin bas i Hallstahammar mellan Västerås och Örebro men arbetsplatsen sträcker sig från Ängelholm till Kiruna och etablerades 1989 av Jan Berg.

Vi jobbar främst inom betongindustrin men även inom andra industrier. Företaget består idag av 8 anställda som har olika kunskapsområden inom bland annat PLC/Automation, konstruktion, apparatskåpbygge samt installation och service.