Säljande Produktionsledare

Säljande Produktionsledare

Beijer Eldfast omsätter idag ca. 30 miljoner. Verksamheten erbjuder installation av eldfasta material, service och underhåll samt prefabricering av eldfasta material. Företaget är en del av Beijer Tech AB, med en omsätter på 900 miljoner per år, och är del av den börsnoterade koncernen Beijer Alma AB.

Nu söker Beijer Eldfast i Hallstahammar en Säljande Produktionsledare med förmåga att arbeta brett inom verksamheten, med huvudfokus på försäljning och projektledning av företagets produkter och tjänster.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter Kalkylingenjör

I rollen ingår att tillsammans med övrig ledning och medarbetare utveckla Beijer Eldfast till en ledande verksamhet inom eldfasta material, service och underhåll i Sverige. Att bidra med teknisk kunskap och försäljning samt över tid fortsätta att utveckla Beijer Eldfasts erbjudande inom projektledning och produktion.

Erfarenhet & personliga egenskaper

Flerårig erfarenhet från branschen, gärna i en liknande befattning. Du har erfarenhet av produktions- och projektledning och beräkning av installationsjobb. Det är starkt meriterande med erfarenhet från arbete med pannor inom t.ex. kraftvärmeverk och pappersbruk. Du har kunskap om affärens och projektens förutsättningar, möjligheter och risker och kan omsätta dessa i lönsamma och långsiktiga kundrelationer med ledande företag inom svensk industri.

Du har goda språkkunskaper inom engelska och erfarenhet av att hantera internationella relationer med leverantörer och/eller kunder. Som person är du strukturerad, proaktiv och lösningsorienterad. Du är duktig på att prioritera ditt arbete och har ett kundinriktat förhållningssätt.

Hos Beijer Eldfast erbjuds ett utvecklande arbete med stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten och affärerna, på ett bolag med starka och långsiktiga ägare.

I denna rekrytering samarbetar Beijer Eldfast med A-Search. För frågor kontakta Aron Jegers, 0709 12 25 12.
Mer info
Område Hallstahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)