Montör till produktionshall!

Montör till produktionshall!

Om tjänsten

Vi söker montörer till en av Sveriges ledande leverantörer av stomsystem i betong och betongelement. Företaget producerar och levererar projektanpassade stommar och element direkt till byggarbetsplatsen, färdiga för montage. Arbetet är förlagt i Hallstahammar.

Arbetsuppgifter
- Utföra montörsarbete av väggelement

Din profil

Meriterande kvalifikationer
  • Du har tidigare arbetat i industriell miljö eller motsvarande
  • B-körkort och tillgång till bil
PERSONLIGA EGENSKAPER
  • God samarbetsförmåga
  • Strukturerad
  • Lätt att prioritera rätt
  • Tycker om ordning och reda
  • Kostnadsmedveten
SPRÅKKRAV
- Du talar och förstår svenska utan svårigheter

Övrigt
Rekrytering sker löpande. Företaget har givetvis kollektivavtal (Föreningen Industriarbetsgivarna inom byggnadsämnesindustrin och Industrifacket Metall).

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hallstahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss