Junior Marketing Assistant sökes till Hallstahammar

Junior Marketing Assistant sökes till Hallstahammar

Vill du utvecklas inom ditt yrke och få nya erfarenheter? Vill du upptäcka nya arbetsplatser och möta nya människor? Vi på Adecco kan ge dig dessa möjligheter!

Om tjänsten
I din roll kommer du att agera stöd till vår kunds marknadsavdelning med diverse arbetsuppgifter. Du arbetar med att samordna, hjälpa och delta i logistiken som involverar marknadsföringshändelserna som vår kund arbetar med. Utöver detta kommer du även ha kontakt med externa leverantörer och byråer (till exempel evenemangsarrangörer, grafiska formgivare, reklambyråer, media) för att säkerställa att deras arbete uppfyller organisationens krav, tidsfrister och budget.

Om dig
Du som har en utbildning inom marknad, kommunikation eller företagsekonomi passar för denna tjänst. Du har även goda kunskaper i Office-paketet. Att kunna uttrycka sig på ett professionellt sätt i engelska i tal och skift är ett krav för tjänsten.

Har du ett tekniskt intresse och goda IT-kunskaper kommer du att trivs på detta uppdrag. Som person är du detaljorienterad och serviceinriktad som trivs med att arbeta i strukturerade processer.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: rickard.luchterhand@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hallstahammar
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.