Industrimedarbetare till Adecco

Industrimedarbetare till Adecco

Är du är du en erfaren industrimedarbetare som är nyfiken på nya utmaningar? Har du erfarenhet att jobba enligt 5S och har traverskort? Vill du starta på ett uppdrag hos vår kund i Hallstahammar? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Som industrimedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med tillverkningen av bland annat svetstråd genom varmvalsning. I arbetet ingår underhåll av maskinerna i form av rengöring och eventuellt utbyte av slitna utrustningsdetaljer. Truck och traverskörning ingår också dagligen i dina arbetsuppgifter. Att förstå och följa instruktioner och säkerhetsföreskrifter är en mycket viktig del av arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har gått gymnasium med teknisk inriktning, industriskola eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du har en positiv inställning, du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är noggrann, väl medveten om vikten av att arbeta på ett säkert sätt. Vi värdesätter egenskaper som att vara lyhörd och resultatinriktad samt att kontinuerligt vilja förbättra verksamheten. Du har truck och traverskort som du har uppdaterat under de senaste 5 åren.

Viktigt för tjänsten är:
  • Traverskort
  • Högt säkerhetstänk
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som industrimedarbetare är ett konsultuppdrag med start i augusti. Till att börja med är uppdraget fram till årsskiftet. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas i augusti men rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten senast den 12/8 genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Elisabeth Edström via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industrimedarbetare, travers, industri, Hallstahammar, Adecco
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Edström
Telefon 021-470 29 20
Område Hallstahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.