Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Sommarjobb heltid & deltid

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager och logistik, gillar du truckarbete? Är du även sugen på att jobba under sommaren, då ska du läsa vidare i denna annons!

PerformIQ söker för kunds räkning lagermedarbetare till vår samarbetspartner i Örebro.

Personprofil

Vi söker dig som har truckkort och gärna erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Du kan arbeta i Örebro och Hallsberg och vill jobba i sommar. Som person känner du igen dig i nedanstående:

- Du är initiativtagande och effektiv i ditt arbete
- Du trivs med att arbeta fysiskt
- Du har en god samarbetsförmåga
- Du har truckkort kategori A1-4 och B1-4

Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Övrigt

Omfattning: Timanställning, du har en annan huvudsaklig sysselsättning
Plats: Örebro & Hallsberg
Startdatum: Omgående

Om PerformIQ

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten så snart som möjligt genom att trycka på "ansök".PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.