Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Lastmaskinsförare | Svenska Skogsplantor | Hallsberg

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker just nu efter en lastmaskinsförare till vår kund Svenska Skogsplantor i Hallsberg! Uppdraget sträcker sig mellan veckorna 28-32 och är ett sommarvikariat. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om uppdraget
  • Start 8 juli-11 augusti
  • Visstidsanställning - heltid
  • Hallsberg
  • Tillgängliga skift: 2-skift
  • Arbetstider: FM 06.00-14.00, EM 14.00-22.00
Om tjänsten

I rollen som sommarvikarie hos Svenska Skogsplantor kommer du hantera och köra en lastmaskin i kunden verksamhet. Det förekommer andra arbetsuppgifter utifrån kunden behov.

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats hos Svenska Skogsplantor som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från av att köra en lastmaskin eller likande fordon tidigare. Som person har du hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Du är flexibel och försöker anpassa dig efter kundens behov. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:
  • B-körkort
  • Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter
Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till talentacquisition@lernia.se

Forma framtiden med oss!


Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.