Hoppa till innehåll
Jobzone logotyp

Interim lagerchef till företag i tillväxtsfas

Ansök nu
INTERIM LAGERCHEF TILL FÖRETAG I TILLVÄXTSFAS

Vår kund är ett av norra Europas ledande företag inom livsmedelsbranschen, de arbetar inom livsmedelsproduktion och står idag bakom flera välkända varumärken. De har stort fokus på kunder och konsumenter samt att deras varor ska uppnå hög kvalité samtidigt som de lägger stor vikt vid hållbarhet och att uppnå en koldioxidneutral livsmedelskedja.

Detta är ett interimsuppdrag på minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten är förlagd utanför Örebro och du förväntas vara på plats på heltid.

Om tjänsten

I rollen som lagerchef hos vår kund kommer du att ansvara för tre gruppledare som rapporterar direkt till dig, dessa gruppledare har i sin tur ansvar över ett större antal medarbetare. Då vår kund är i en stor tillväxtfas som i sin tur inneburit stora förändringar är de i behov av en lagerchef med goda erfarenheter inom yrket som är bekväm i att implementera det nya arbetssättet och, med hjälp av struktur och kommunikation, öka produktivitet och välmående i organisationen. I denna roll ansvarar du för personalen på plats vilket kan innefatta allt från personalfrågor men även frågor gällande förbättringar i arbetssätt och ökad struktur. I och med att vår kund genomgått större förändringar under detta år finns det stora möjligheter för dig som lagerchef att påverka organisationens sätt att genomföra sitt arbete för att nå bästa möjliga resultat. Stor vikt kommer att läggas på personlighet och tidigare erfarenheter för denna roll.

Arbetsuppgifter:
 • Ansvara för personal
 • Uppföljning av KPI:er och nyckeltal
 • Effektivisering av nyligen infört order/plocksystem
 • Projektleda och öka produktivitet i produktionen
Vem är du

Som lagerchef hos vår kund bör du som sökande vara strukturerad, kommunikativ och ha goda erfarenheter av ledarskap. Då du förväntas samarbeta med gruppledare på plats och kontinuerligt implementera förbättringsåtgärder i arbetet krävs även av dig att du är lyhörd gentemot organisationen, bekväm i att ta beslut samt att du är engagerad i att motivera medarbetarna i arbetet. Vi ser ett stort värde i att du har tidigare erfarenheter av plock och pack-lagerarbete samt att du har god förståelse i hur lagerkedjan fungerar för att ha god insikt i dina medarbetares vardag.

Krav:
 • Möjlighet till 100% arbete på plats
 • Erfarenhet av plock och pack-lager
 • Erfarenhet av ledarskap
 • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
Har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande, har du även erfarenhet av ledarskap i en organisation under förändring är detta högst meriterande. Avslutningsvis är det även meriterande om du har erfarenhet av mellanstora eller stora organisationer ses även detta som meriterande.
  ATT JOBBA PÅ JOBZONE BY JOBANDTALENT

  På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största-, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
  Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  14 juli 2023 (45 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare