Chef inom logistik till Green Cargo

Chef inom logistik till Green Cargo

Är du en ledare med gedigen erfarenhet inom Lean och verksamhetsutveckling? Bra! Vi söker en chef till Green Cargo i Hallsberg!

Green Cargo står inför spännande förändringar i arbetet mot att erbjuda hållbar och miljövänlig järnvägslogistik i världsklass. Har du erfarenhet av en logistik- och transportintensiv verksamhet? Präglas din ledarstil av ett coachande och motiverande förhållningssätt? Då kan detta vara rollen för dig! Här kommer du få användning av din erfarenhet som ledare vid stora förändringar.

Du och ditt team tillhör Green Cargos logistikcenter och kommer ha en viktig roll i att leverera på vår vision om att leverera järnvägslogistik i världsklass nu och in i framtiden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Green Cargos vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden. Vi är mitt i en stor förändring. Vi transformerar vårt reaktiva Kundservice till ett proaktiv Logistikcenter. Vi ska göra det enklare att vara kund och ska vara kundens naturliga val av hållbar logistikpartner.

Du erbjuds en roll med stort ansvar och välkomnas till ett team bestående av kompetenta och engagerade medarbetare i ett hållbart företag. Du kommer ingå i ledningsgruppen för Logistikcenter, tillsammans med andra chefer.

Vi lovar att det kommer att vara en lärorik, rolig och utmanande resa ihop med ett härligt gäng!

Dina arbetsuppgifter
  • Leda ett team som ansvarar för våra kunders transportflöde, bestående av ca 16 medarbetare
  • Leda förändringar i teamet för att uppnå Logistikcenters mission: Det ska vara enkelt att vara kund och roligare att vara medarbetare
  • Implementera passande Leanprinciper, som t ex strukturera och standardisera arbetssätt
  • Sätta upp och följa upp mål och KPI:er som driver mot gemensamma mål
  • På ett framgångsrikt sätt, driva arbetsgrupper i förbättringsarbete både inom Logistikcenter, men även tvärfunktionellt
  • Digitalisera och effektivisera din verksamhet
Värt att veta

Rollen innebär att driva och samarbeta tvärfunktionellt inom Green Cargo för att genomföra förändringar och förbättringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har flerårig praktiskt erfarenhet som ledare samt förändringsledning med dokumenterat uppnått resultat från en linjeorganisation. Du skall vara bra på att delegera och följa upp. Vidare har du en mycket hög kunskapsnivå i Excel, PowerBI och andra Microsoft-applikationer. Din svenska och engelska är bra, både i tal och skrift.

Som person har du en stark analytisk- och problemlösningsförmåga samt en stark vilja att få saker gjorda och en vilja att utmana status quo. Som ledare är du tydlig, synlig och närvarande samt har en hög integritet. Vidare har du en naturlig förmåga att strukturera ditt eget och andras arbete i form av aktiviteter och att leverera mot uppsatta mål.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Email Mejla Eva Sahlin
Område Hallsberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech