Hoppa till innehåll
Fortum Recycling and Waste logotyp

Customer service & Logistics coordinator

Ansök nu
Efterfrågan och behovet av återvunnen metall ökar och Fortum Recycling and Waste vill vara en del av lösningen och erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för effektivare användning av jordens resurser. Med avsikt att utöka våra två affärsverksamheter Metals and Battery Recycling, söker vi nu en Customer service & Logistics coordinator för att ta hand om de dagliga uppgifterna inom supply.

Som Customer service & Logistics coordinator kommer du att ansvara för den dagliga logistikplaneringen, orderhantering och kundservice. Du kommer vara en av nyckelpersonerna för att starta och driva affärsverksamheten för Metals Recycling i Sverige. Platsen för tjänsten är på vår anläggning i Kumla och du kommer aktivt att samarbeta med andra Fortum-enheter inom både internationell och nationell logistik.

I din roll som Customer Service & Logistics Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära;
- mottagande av kundbeställningar
- behandling av avtal och beställningar
- transportplanering och val av transportföretag
- behandling av transportdokument och tulldokument

Vad vi söker
Vi ser gärna att du har tidigare relevant arbetslivserfarenhet inom kundservice och/eller logistik. Du har minst en gymnasieutbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du trivs av att ha ett stort ansvar och är bekväm med att arbeta självständigt. Du är energisk, engagerad, strukturerad och har lätt för att skapa goda relationer med kunder. Du är van att arbeta självständigt, har en god kommunikationsförmåga och trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Utöver detta så är du stresstålig, noggrann och ansvarsfull.

Övrigt
Tjänsten löper på heltid och startar initialt som en inhyrning via OnePartnerGroup, men för rätt person finns goda möjligheter till långsiktig anställning direkt hos Fortum Recycling and Waste.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse vilket betyder att den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så sök redan idag! Vi ser framemot att höra ifrån dig. 

Vid frågor ber vi dig kontakta Susanne Johansson, rekryteringskonsult,076-134 49 00.
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare