Hoppa till innehåll
Coop Mitt logotyp

Mejeriansvarig Coop City Hallsberg

Ansök nu

Vi söker dig som har stort intresse för mat, en positiv inställning, en servicekänsla utöver det vanliga samt brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, är flexibel och klarar tempoväxling, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Du kommer att vara delaktig i butikens drift och ha varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock och kassaarbete.

I din roll som ansvarig för mejeri har du även till uppgift att:

  • Erbjuda våra kunder en snygg och inbjudande mejeriavdelning alla dagar i veckan
  • Skapa merförsäljning och inspirera kunden genom en välplanerad avdelning
  • Arbeta aktivt för att minska förstörelse och svinn samt se till att avdelningen har tydliga rutiner.

Tjänsten är en en tillsvidareanställning på 35 timmar per vecka, som föregås av en provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse.. Arbetstiderna kommer variera och innebära dagtid, kvällar och helger. Tidigare erfarenhet av butiksarbete är ett krav och meriterande om du arbetat med mejeri. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten , kontakta Robert Boo på tfn: 010-7414351.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 24 september 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök redan idag via coopmitt.se.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande och roliga jobb. Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Coop Mitt är en konsumentförening inom Coop Sverige som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare