Hoppa till innehåll
Adriansson Mark & Anläggning logotyp

Ekonom till Adriansson i Hallsberg

Ansök nu
Erfaren redovisningsansvarig sökes till expansiva Adriansson Mark & Anläggning i Hallsberg.

Nu har vi rollen för dig som vill arbeta i ett företag med stark tillväxt och i en platt organisation! Vi söker dig som är ekonom med bred erfarenhet inom ekonomiområdet och som vill ha en roll där du får vara med och påverka. Låter det intressant? Bra! Då kan du vara den ekonom vi söker. Hos oss på Adrianssons Mark & Anläggning får du arbeta i ett företag som funnits i snart 40 år. Vi är ett investeringsvilligt och växande företag med stabila finanser.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande, omväxlande och spännande roll där du blir en viktig spelare i företagets fortsatta framgång. Adriansson består av tre bolag: Adriansson Schakt & Transport AB, Adriansson Mark & Anläggning samt Nerike Återvinning AB. På Adriansson får du i hög grad vara med att påverka. Vi är en arbetsplats som är byggd på ett gemensamt engagemang, kunskap och ärlighet. Organisationen är platt och beslutsvägarna korta.

På Adriansson finns det möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Dina arbetsuppgifter
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Löner (35 st)
  • Månads- och årsbokslut
  • Deklarationer
Värt att veta

På Adriansson kommer du till en arbetsplats där alla hjälps åt och där alla får komma till tals.

Vi är ett företag där vi bland annat deltar i trevliga kundevent och mässor. Bland annat är vi aktiva i Örebro Hockeys nätverk. Varje morgon äter vi frukost tillsammans och i vår mysiga lounge har vi ibland AW.

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant utbildning samt gärna några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen bör du vara noggrann, kunna arbeta självständigt samt ha ett prestigelöst förhållningssätt.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Eva Sahlin
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare