Är du en nogrann person med viljan att arbeta? Då har vi ett jobb för dig!

Vi på Adecco växer och söker nu montörer till vår kund i Hallsberg. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer spendera dina arbetsdagar med att montera produkterna som vår kund i Hallsberg tillverkar och tillhandahåller sina kunder. Produkterna är av den mindre typen, och därför krävs skicklig fingerfärdighet. Du kommer jobba som en del av en större grupp som utför liknande arbetsuppgfiter, uppgifter som kan variera från dag till dag. Arbetstiderna är i vissa fall uppdelade i tvåskift, dag och eftermiddag/kväll, där timmar jobbas in under veckan för att du och dina kollegor ska kunna gå tidigare på fredagar. Men inititalt är denna tjänst på dagtid.

Vem trivs här?
Det finns inga direkta krav för dig som ansökande. Däremot är det meriterande om du är öppen för att jobba tvåskift. För att lyckas i tjänsten så är nogrannhet, effektivitet och vilja tre viktiga egenskaper. Som nämnt så är det fördelaktigt om du är fingerfärdig, annars lägger vi stor vikt vid personlighet, så är du social, lättlärd och ambitiös så är detta en perfekt tjänst för dig.

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag på heltid med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och blir uthyrd till vår kund i Hallsberg. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på: pontus.enblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.