Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Montör till Adecco i Hallsberg

Ansök nu

Om tjänsten
Vi på Adecco växer och söker nu en engagerad och kvalificerad montör som kan kompletera oss och bli en del av vår tillväxtresa. Som montör hos våra kunder kommer du att spela en viktig roll för produktionsprocessen och för att montera och sätta samman olika produkter enligt givna instruktioner och ritningar. Du kommer att arbeta självständigt och vara en värdefull del i ett team bestående av dina kollegor på arbetsplatsen. Denna position kan vara antingen heltid eller deltid, och den potentiella starten för uppdraget kommer att ske efter sommaren/under hösten, dvs tjänsten gäller kommande arbete som montör efter sommaren/under hösten.

Om dig
Vi söker dig som har grundläggande utbildning och/eller erfarenhet av montering. För att trivas i rollen som montör har du ett stort personligt driv där du strävar efter att utvecklas. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp och det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. För att lyckas i tjänsten behöver du vara händig, lösningsorienterad, kreativ och ordningsam. Har du tidigare erfarenhet utav att jobba inom industri så är det meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
- Grundläggande utbildning och/eller erfarenhet av montering.
- Montering- och industrivana
- God arbetsmoral och en fena på noggrannhet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet så är du noggrann, effektiv och arbetsvillig så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736848262

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Montering, Hallsberg, Industri, Adecco, Hösten.

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare