Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundkoordinator till Green Cargo!

Ansök nu

Vill du att arbetsdagen ska gå som på räls? Då är det här jobbet inte för dig men om du däremot brinner för att ge service och lösa problem har du hittat helt rätt! Uppskattar du att arbeta i team och är den som sprider energi till andra är det dig vi söker. Tjänsten som kundkoordinator på Green Cargo i Hallsberg passar dig som har bra koll på datasystem och vill ta klivet in i logistikbranschen. Tveka inte att söka redan idag då vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

Med säkerhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en skiftgående roll med stort eget ansvar. Just nu fokuserar kundservice på digitalisering av kundmötet och utveckling av morgondagens kundportal där vi även bygger för framtidens Logistikcenter. Låter det spännande, då tycker vi att du ska läsa vidare!

Rollen tillhör avdelningen Kundservice som idag består av ca 80 medarbetare som alla är stationerade i Hallsberg. På Kundservice är medarbetarna indelade i olika branschteam och i teamen arbetar det mellan 5-15 medarbetare som har ansvar för sina respektive kunder. Kundserviceavdelningen på Green Cargo är deras ansikte utåt mot deras kunder gällande bland annat transportbeställningar, fraktsedelshantering och information.

I rollen kommer du att arbeta i ett team där ni tillsammans ansvarar för olika kunder och branscher hos Green Cargo. Arbetet och kommunikationen mot kunder sker främst via mejl men även via telefon. Du kommer att ta emot både beställningar och förbättringssynpunkter från kunder men främst arbeta operativt i Green Cargos system. Tjänsten är perfekt för dig som uppskattar en varierande arbetsdag med många kontaktytor. Många av Green Cargos anställda menar att en av de bidragande anledningarna till att de trivs så bra på arbetsplatsen är kollegorna. Tack vare storleken på kontoret i Hallsberg finns det dessutom flera olika avdelningar vilket gynnar dina utvecklingsmöjligheter och banar väg för en karriär inom organisationen.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Green Cargo. Därefter finns det goda chanser till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Arbetsuppgifter
 • Hantering administrativt och operativt av transporter till och från Europa
 • Avvikelse och ankomstavisera transporter för kunden
 • Operativ hantering av vissa tåg
 • Administrativt hantera farligt gods och specialtransporter
 • Hantera det administrativa flödet kring kundens transporter efter kontorstid
 • Boka och övervaka transporter
 • Proaktivt förebygga och förutse avvikelser som påverkar kunder


Kvalifikationer
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har erfarenhet av service och administration i någon form
 • Har god dator-och systemvana
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då mail samt telefonkontakt kommer sker på båda språken
Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper i Excel och Outlook
 • Har arbetat inom logistikbranschen
Som person är du:
 • Problemlösande
 • Flexibel
 • Serviceinriktad och har god samarbetsförmåga
Övrig information:
 • Plats: Hallsberg, nära tågstationen
 • Start: enligt överenskommelse
 • Du behöver kunna arbeta på olika tider eftersom rollen innebär skiftgång mellan måndag - söndag kl 06:00 - 21:15 med rullande 6 veckors schema.
 • Tjänsten kräver ett utdrag från det allmänna belastningsregistret
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare