Platschef till Hallsberg

Platschef till Hallsberg

Med cirka 1400 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien är Vianor en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck-, och hjulservice. Med Nokian Tyres som ägare är vi Nordens största däcktillverkare, som tillsammans med våra erfarna däckmontörer och mekaniker ger våra kunder en trygg upplevelse under sitt besök hos oss.

Vianor Hallsberg söker en Platschef
Vianor i Hallsberg är en fullserviceverkstad som erbjuder bilservice till personbilar, lätta lastbilar och lastbilar samt däckservice till alla typer av fordon med både personbils- och lastvagnsdäck. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Och nu välkomnar vi vår nya Platschef till vår verkstad med 2 kollegor!

Din roll
Som Platschef har du ett övergripande drift- och resultatansvar för anläggningen. Du ansvarar för att se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, att kunderna är nöjda och att din personal trivs och är motiverade att prestera i sina roller. I tjänsten ingår bland annat kundmottagning, planering och fördelning av servicearbeten och ansvar för faktureringen. Tjänsten innebär ett stort kundfokus där du ständigt arbetar med att överträffa kundens förväntningar. Förutom vård av befintliga kunder ingår även nykundsbearbetning där du knyter nya affärsmässiga kontakter, bokar in säljmöten och skriver offerter och avtal. Du har personal- och budgetansvar och rapporterar till regionchefen.

Hos oss blir du en del av ett kedjeföretag i utveckling och samarbetar med andra platschefer inom VIANOR. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Som Platschef hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arbetsledning och kundkontakter, gärna från en liknande befattning med personalansvar. Kunskap och erfarenhet från däck- eller fordonsbranschen är meriterande, men inget krav. Du har god datorvana samt goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är ett krav.

För att lyckas och trivas i denna roll behöver du vara en stark ledare med förmåga att driva förändringsarbete. Du är öppen, lyhörd och trivs med att utveckla såväl människor som verksamheten. Du har en god organisatorisk och planerande förmåga och är duktig på att prioritera i ditt arbete. Då rollen är starkt kundfokuserad ser vi att du är serviceminded, utåtriktad och relationsskapande. Vidare är du trygg, lösningsorienterad och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 9:e november. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina tel. 073 073 53 71.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Viktoria Shakalina
Telefon 0730735371
Område Hallsberg
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vianor.se/
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (22 dagar kvar)