Medarbetare till Thomas Betong i Hallsberg

Medarbetare till Thomas Betong i Hallsberg

Vill du vara en del av Team Thomas?Vill du lära dig att tillverka betong?

Nu söker vi en ny kollega till Team Thomas och mer specifikt till vår betongfabrik i Hallsberg. Du som ännu inte vet skillnaden mellan cement och betong kan vara helt lugn. :) Vi tar dig med på en gedigen introduktion och ser till att du succesivt lär dig alla steg i tillverkningen och övriga arbetsmoment på fabriken.

I rollen som Processoperatör är du en viktig kugge i maskineriet som handlar om att tillverka och leverera högkvalitativ betong med riktigt god service till våra kunder. Tillsammans med teamet på och runt fabriken arbetar du för att överträffa våra kunders förväntningar om såväl kvalitét, tajming, bemötande och service. Vi är Specialisterna på betong och vår ambition är att uppfattas som bäst i branschen på det vi gör. Som Processoperatör har du ett team av duktiga kollegor runt dig. Tillsammans ser vi till att stötta och lära av varandra och inte minst - att ha roligt på jobbet!

Livet på en betongfabrik...
Som Processoperatör har du en ansvarsfull, utmanande och mycket varierad roll där ingen dag är den andra riktigt lik. Du följer betongen från ax till limpa, eller snarare från grus, vatten och bindemedel till en riktigt bra betong. Med minutprecision levereras sedan den rykande färska betongen till våra kunders byggarbetsplats där allt står redo för gjutning. Till din hjälp i tillverkningen har du, förutom duktiga kollegor, även ett datoriserat styrsystem. Du sitter alltså vid ett skrivbord i ett kontrollrum i direkt anslutning till fabriken where the magic happens.

Recepturen är en komplex historia. Det är betongens användningsområde som styr vilken kvalitét och vilka egenskaper som skall finnas hos slutprodukten. Små, små justeringar i tillverkningen ger ofta stora utslag på den färdiga betongen. Därför är det viktigt att du som Processoperatör är både kvalitetsmedveten, noggrann och fokuserad i ditt arbete. Efter en tid i jobbet tenderar man som Processoperatör att utveckla den eftertraktade fingertoppskänslan...
Utöver arbetet med betongtillverkning får du möjlighet att syssla med provtagning, kvalitéts- och säkerhetsfrågor, underhåll och rengöring av fabriken, körning av hjullastare och mycket annat. Du kommer också få chans att träffa kunder och besöka byggarbetsplatser där du kan se vart betongen tar vägen.

Vi är Specialisterna på Betong
Vi har arbetat med betong sedan 1955 och tillsammans i Team Thomas har vi både lång erfarenhet och en riktigt stor teknisk kunskap. Vi är stolta över vad vi bidrar med, inte minst ur ett hållbarhetsperspektiv. Hos oss kan du alltid utvecklas, särskilt inom betong. Erfarenhet från betongproduktion ger dig en värdefull grund att stå på, vilken väg du än vill ta inom företaget.
Visste du att vi levererade klimatförbättrad betong redan 2012? Hållbarhet är ett nyckelord hos oss på Thomas Betong och vi strävar hela tiden efter att utveckla hållbara arbetssätt och allt grönare produkter. Dessutom bryr vi oss mycket om dig som medarbetare, och hela Team Thomas. Vi är måna om att ha det bra tillsammans, såväl på jobbet som utanför. Säkerheten är förstås prio ett för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med stark teamkänsla och bra ledare.

Vem är du?
Som du förstår är alltså engagemang, kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet egenskaper som vi tror att Du behöver för att på bästa sätt bidra till upplevelse om att vi är bäst i branschen som Specialisterna på betong. För att briljera hos oss, och för den delen - för att trivas i rollen, ser du positivt på arbetsdagar som kräver stort fokus, prestigelöshet och ett lösningsorienterat arbetssätt. Gillar du nya utmaningar och ständig utveckling på individnivå tror vi inte att du kommer bli besviken. Sist men inte minst: Vi är måna om att du är personen som förstår vikten av - och verkligen vill bidra till - ett gott samarbete, god service och härlig gemenskap i företaget.

I Team Thomas gillar vi olika och vill varmt välkomna en stor mångfald i teamet.
Rekryteringen sker löpande med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är initialt en visstidsanställning på 6 månader, men med goda chanser till förlängning tillsvidare.

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://thomasbetong.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda ca 350, omsättning 1,6 miljarder sek (2017). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se