Två systemutvecklare - Mjukvara

Två systemutvecklare - Mjukvara

Vi söker två systemutvecklare till vårt utvecklingsteam i Hallsberg.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att utveckla och förvalta våra mobil- och webbapplikationer, till att börja med främst front-end. Arbetet innebär att aktivt bidra med idéer och lösningar till våra utvecklingsprojekt men även uppdateringar för befintliga produkter och system.

Personlighet

Som person ser vi att du har ett stort intresse för teknik och programmering och då speciellt inom modern app- och webbutveckling. Du är analytisk, strukturerad och driven. Fattar egna beslut och tar ansvar för dina leveranser. Du har god förmåga att samarbeta i projektteam där även externa partner finns som en naturlig del.

Om oss

SVAB Hydraulik är ett innovativt företag med tillväxt både i Sverige och internationellt. Vår drivkraft och fokus ligger i att göra integrationen mellan människan och grävmaskinen enklare, mer ergonomisk och effektivare. Detta gör vi genom att utveckla och erbjuda marknadens bästa styrsystem, styrreglage och el-hydraulik. Vi strävar alltid efter att göra arbetslivet och jordförflyttningsarbetet enklare och mer lönsamt för entreprenören och maskinisten.

Vi är ett snabbrörligt bolag med högt kundfokus. För att nå våra mål hjälps vi åt inom företaget och håller beslutsvägarna korta. För att du skall trivas bör du vara en lagspelare som gillar att hugga i där det behövs. Personlig lämplighet värderas högt.

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av planering och implementation av UX för konfiguration och diagnostik för våra styrsystem, samt att uppdatera och hålla igång vår backend för dessa system. För apputveckling använder vi React Native, och på backendsidan körs Django i Kubernetes på Google Cloud Platform.

Du kommer att arbeta nära våra embeddedprogrammerare, och planera implementation av nya funktioner tillsammans med dem. Du kommer att jobba i en grupp med kompetens inom elektronikutveckling, mekanisk och hydraulisk konstruktion, mjukvaruutveckling och test & verifiering. Vi är en grupp med nära kontakt mellan alla discipliner; även samarbete med avdelningarna för sälj och support kommer att ingå när de behöver stöttning.

Kvalifikationer
 • Utbildning inom systemutveckling, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Goda kunskaper inom Javascript
 • Erfarenhet av utveckling av appar i React Native, både för Android och iOS
 • Erfarenhet av Python
 • Erfarenhet av databaser (SQL)
 • Grundläggande kunskaper av installation och underhåll av modern infrastruktur för web-baserade system (Kubernetes, nginx, Google Cloud Platform, osv)
  Meriterande
  • Grundläggande praktiska elektronikkunskaper
  • Embedded-utveckling (C, ARM)
  • CAN, Bluetooth, NB IoT
  • Ett sinne för estetik
  • Erfarenhet av arbete med verktyg för systemarkitektur
  • Erfarenhet från standarder tex. IEC61508, ISO13849, ISO15998 osv.
  • Erfarenhet av integrationstester för mjukvara
  • Praktisk erfarenhet av entreprenadmaskiner
  • Erfarenhet av färdigställning och publicering av appar i AppStore / Google Play
  Placeringsort: Hallsberg

  Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning som påbörjas av en 6 månaders provanställning. Fast lön.

  Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

  Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

  Vid frågor kontakta:
  Lennart Hedlund, Utvecklingschef, tel. 072-0801045 lennart.hedlund@svab.se
  Mer info
  Område Hallsberg
  Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
  Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
  Sista ansökningsdag 18 feb (25 dagar kvar)
  Visa var

  Om arbetsgivaren

  Med över 40 års erfarenhet och med drygt 40 000 styrsystem på marknaden är SVAB Hydraulik det innovativta företaget med tillväxt både i Sverige och internationellt. Vår drivkraft och fokus ligger i att göra integrationen mellan människan och grävmaskinen enklare, mer ergonomisk och effektiv. Detta gör vi genom att utveckla och erbjuda marknadens bästa styrsystem, styrreglage och elhydraulik. Vi strävar alltid efter att göra arbetslivet och jordförflyttningsarbetet enklare och mer lönsamt för entreprenören och maskinisten. Våra kunder är tillverkare och återförsäljare av grävmaskiner och/eller hydrauliska redskap till dessa.