Montör till Hallsberg

Montör till Hallsberg

Är du en noggrann person med industrivana och tidigare erfarenhet av montage? Då kan det vara dig vi söker! Vi letar just nu efter erfarna elmontörer till SVAB i Hallsberg. Läs mer om tjänsten och sök redan idag!

PerformIQ söker nu för SVABs räkning montörer för uppdrag i Hallsberg. Vår kund utvecklar innovativa system och komponenter för maskinstyrning. Här kommer du arbeta med att bygga joystickhandtag och vara en viktig del av deras vision att öka arbetseffektiviteten för grävmaskiner. Du förväntas här kunna leverera resultat även i ett högt tempo, vara noggrann och ordningsam.

Vidare krävs det att du:
  • Har industrivana och arbetat med montage tidigare
  • Har goda kunskaper i svenska
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta gärna om din idrottsliga bakgrund samt hur den format dig som person.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Vi hänvisar därför alla frågor om tjänsten till konsultchef Wilma Wisting via wilma.wisting@performiq.se.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök".
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.