Inköpssupport till kund i Hallsberg

Inköpssupport till kund i Hallsberg

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du strukturerad, har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem och trivs med att arbeta administrativt? Har du bra samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team? Då kan du vara precis den personen vi letar efter till tjänsten som inköpssupport i Hallsberg!

PerformIQ söker för kunds räkning en person som vill arbeta administrativt på lång sikt i ett växande team hos ett expansivt företag. I denna roll kommer du att arbeta som stöd till inköpsavdelningen med en rad olika administrativa arbetsuppgifter.

I rollen kommer du till exempel att:
  • Hantera inkommande ärenden effektivt och korrekt utifrån företagets riktlinjer
  • Administrera artikelupplägg och avvikelser
  • Informera den övriga organisationen i inköpsrelaterade frågor
  • Stödja inköparna under leverantörsbesök
Personprofil

Vi söker dig som vill jobba med administration. Det är högst meriterande om du har arbetat med administration tidigare. Vidare ser vi att du som söker är initiativtagande, stresstålig och driven. Du är även en person som har ett öga för vad som skall göras, är noggrann och har ett problemlösande mindset. Du har sedan tidigare god vana av att jobba i olika affärssystem och i Excel i synnerhet.

För att lyckas i rollen som inköpssupport ser vi att du har:
  • Mycket god kommunikationsförmåga i svenska i tal och skrift
  • Allmänt god datorkunskap
  • God vana av att jobba i Excel
  • Arbetslivserfarenhet inom administration
Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, måndag - fredag
Plats: Hallsberg

Om PerformIQ

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som innesäljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Alfred Domberg via alfred.domberg@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Alfred Domberg
Email Mejla Alfred Domberg
Område Hallsberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.