Butikschef till Hallsberg på långtidsvikariat

Butikschef till Hallsberg på långtidsvikariat

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Har du tidigare arbetat inom butik med inriktning bygg, el eller VVS? Har du erfarenhet av att coacha och leda personal? Då har vi tjänsten för dig, ansök till rollen som butikschef på långtidsvikariat hos vår samarbetspartner i Hallsberg redan idag!

I denna roll får du arbeta med försäljning och ledarskap i branschens ledande bolag. Vi söker för vår samarbetspartners räkning en vikarierande butikschef som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar personalen, butik och kunder. Tillsammans med dem löser du varierande dagliga utmaningar, med uppgiften är att göra vardagen enklare. Som butikschef är du övergripande ansvarig för butikens utveckling och lönsamhet. I vardagen handlar det till exempel om att coacha dina medarbetare, att ni har rätt sortiment på hyllorna och att kunderna i Hallsberg får bästa tänkbara service.

Tjänsten är ett vikariat på ungefär ett år då nuvarande butikschef går på föräldraledighet.

Personprofil

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap och butik. Har du erfarenhet från branschen är det ett stort plus. Du är kommunikativ, förtroendeingivande och öppen. Du kommer till en stor säljorganisation med ett enormt utbud av produkter. För att lyckas är det viktigt att du gillar att samarbeta, ta ansvar och arbeta resultatinriktat. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är handlingskraftig, tycker om att ta i och hjälpa till där det behövs.

Övrigt

Start: Juni
Omfattning: Heltid, vikariat ca ett år
Arbetstid: Måndag-fredag
Plats: Hallsberg

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alfred Domberg på alfred.domberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 19 juni 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.